WK Voetbal: NOS maakt zich op voor Kameroen – Nederland

Het ziet er naar uit dat we maandag een excuus moeten verzinnen om niet ten kantore te verschijnen. Of een smoesje om eerder naar huis te gaan. De winnaar van Poule E komt namelijk uit tegen de tweede uit Poule F. Als de voortekenen niet bedriegen, kijken we maandagmiddag 16.00 uur dus naar Nederland – Italië. Zo ver is het nog niet; vanavond staat eerst Kameroen – Nederland op het menu, live te volgen bij de NOS op Nederland 1.

Tom Egbers leidt de voorbeschouwing en wedstrijdanalyse terwijl de wedstrijd van commentaar wordt voorzien door Frank Snoeks. Kameroen is al uitgeschakeld terwijl Nederland sowieso door is naar de volgende ronde, wat het een wat merkwaardige wedstrijd maakt.

Hoewel er dus enige vorm van spanning ontbreekt, zou het toch wel eens de best bekeken thuiskijk-wedstrijd van dit kampioenschap tot nu toe kunnen worden. Zaterdagmiddag waren er 5,7 miljoen thuiskijkers en 3,5 miljoen mensen die elders de wedstrijd zagen. Maar op deze doordeweekse donderdagavond zullen veel mensen geen andere agenda hebben.

Het uitzendtijdstip is ook ideaal voor de voetbaltalkshows Studio Sportzomer en VI Oranje, welke allebei aansluitend worden uitgezonden. Ik gok dat beiden morgen op een (voorlopig) kijkcijferrecord kunnen rekenen.

Houd de collega’s van Voetbal.blog.nl in de gaten voor informatie over opstellingen, laatste nieuwtjes en analyses.

Kameroen – Nederland, 20.20 uur (vb 19.30 uur), NOS (NL1)

Zie ook
- WK Voetbal kost NOS 2,5 miljoen euro
- Nederland – Japan trok 9,2 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: 5,7 miljoen thuiskijkers Oranje
- Geringe kans op kijkcijferrecord dit WK Voetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>