Beau: Paul de Leeuw zag Zaterdagavondshow meteen zitten

Toen SBS 6 vorig jaar Het TV Moment van het Jaar overnam, was de Vara niet heel erg blij. Je zou je in kunnen denken dat nu hetzelfde geldt met De Zaterdagavondshow met Gerard en Beau, de officieuze doorstart van succesformule Mooi! Weer de Leeuw. Maar volgens presentator Beau van Erven Dorens is daarvan geen sprake. “Paul de Leeuw zag het meteen zitten.”

Beau vertelt aan Zappen.blog.nl: “Toen bekend werd dat Paul zou stoppen met zijn weekendshow, heeft Tina Nijkamp dit idee uitgevonden. Ze dacht: ‘daar kunnen we mooi Beau en Gerard op zetten’. Ze belde Paul op, een goede vriend van mij, en hij zag het meteen zitten. Gerard en Beau is toch een heel ander slag. We gaan straks proberen allemaal dromen te verwezenlijken.”

De Zaterdagavondshow met Gerard en Beau zal het straks op moeten nemen tegen André van Duin op Nederland 1 en Ik Hou van Holland op RTL 4. Laatstgenoemde is één van de grote winnaars van het afgelopen tv-seizoen.

Beau over zijn nieuwe project met Gerard: “Ik ben wel een dromenman, ik houd van mensen die dromen hebben. Maar je moet wel een stap zetten om dromen waar te maken. Veel mensen zien het als een soort wortel aan de horizon. Je moet het juist proberen te verwezenlijken. Ook als je de droom niet bereikt, dan beleef je veel plezier op het pad er naar toe.”

De Zaterdagavondshow met Gerard en Beau wordt geproduceerd door Eva Media, dat ook Mooi! Weer de Leeuw maakte. Dat programma kostte per week 100 duizend euro. SBS 6 benut de opgedane kennis van het productiehuis. “Die hebben het zo ontzettend in de vingers. En Paul gaat er bovenop zitten. Het is heel leuk, dit team. Er gebeuren bij zo’n show de gekste dingen, dat moet je echt heel snel in elkaar zetten. Maar Beau, Gerard, Eva Media en SBS klinkt echt als een heel goeie combinatie.”

Bekijk de video met de introductie:

Zie ook:
- Beau en Gerard maken doorstart Mooi! Weer de Leeuw
- Alle berichten uit de najaarspresentatie van SBS

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Beau: Paul de Leeuw zag Zaterdagavondshow meteen zitten

  1. Erik H.

    Ik zie in 3 verschillende browsers geen filmpje staan, helaas!

      /   Reply  / 
  2. Martini

    Maak er een leuke vrijdag of zondagshow van! Zo verpest je een duur programma. Ga aub niet de strijd aan met Ik Hou Van Holland en Andre van Duin, die winnen ze niet. Oke, wellicht 900.000 kijkers. Maar zo’n programma kan op vrijdag of zondag 2 miljoen trekken.

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Die show start gewoon met 1,7 miljoen kijkers…daarna 1,5 miljoen kijkers de week daarop 1,3 miljoen en de week daarop 1 miljoen kijkers. Dan word sbs wanhopig…komen ze met pop ups en gaan ze mysterie guest interviewen en komt wesley met een spetterend optrede. De week daarop hebben ze 700.000 kijkers en de week daarop gaan ze maar van de buis.

        /   Reply  / 
      1. PINHEAD

        LOL

          /   Reply  / 
  3. Henk

    Toen bekend werd dat Paul zou stoppen met zijn weekendshow, heeft Tina Nijkamp dit idee uitgevonden.

    En dat is precies het probleem bij SBS.
    Wat een goedkope aftreksels kunnen ze daar toch produceren!

      /   Reply  / 
    1. Edwin

      Het is inderdaad en zeer dubieuze definitie van ‘uitvinden’.

        /   Reply  / 
  4. Rein

    daar zit toch niemand op te wachten zeg… hebben ze nu echt niemand anders bij SBS dan Gerard Joling???

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Jawel …Wesley.

        /   Reply  / 
  5. Robbieboy

    Is dit op de camping opgenomen ofzo? Staan ze een beetje kinderen voor kinderen te spelen!!! O my god, dit is echt TE kinderachtig

      /   Reply  / 
  6. Jeroen

    Gaat joling dan liedjes zingen, net zoals Paul? En Adje, hebben ze die ook over gehaald, om tijdens programma’s in de linker bovenhoek opeens in beeld te springen als promo?

    Komt er ook een band? I.p.v Cor Bakker, nu tony eyk? We wachten af!..

      /   Reply  / 
  7. Chuck Bass

    Ik voorspel weer een flop voor SBS.

      /   Reply  / 
  8. PINHEAD

    Verzin is eens wat nieuws SBS! Ze teren maar op andermans successen! Nee willen ze daar ooit nog serieus genomen worden, moeten ze vooral zo door gaan! Sjongejonge wat een armoede in t.v.land. Hopelijk is de najaarspresentatie van RTL en de NPO wat beter…

      /   Reply  / 
  9. JaJa

    Het programma was klaar, dat voelde Paul ook aan. Waarom hij zijn eigen format nu zo om zeep gaat helpen is maar om een reden: anders heeft EVA Media helemaal niets meer in de pocket.

    EVA is mislukt. Misschien dat ze het wel redden hoor, maar de reden waarom het destijds werd opgericht was om vernieuwende televisie te gaan maken. Nieuwe formats, nieuwe invalshoeken.

    Het klonk te mooi om waar te zijn. En dan kun je hometrainers en weet ik wat niet allemaal op kantoor neerzetten, uiteindelijk moet dat wat je van plan bent er wel uitkomen. En het is Paul niet gelukt boven zichzelf uit te stijgen.

      /   Reply  / 
  10. leila

    Wat een amateuristisch geneuzel op het podium. Het is gewoon een belediging voor het klapvee dat daar in de zaal zit.
    Een avondje bejaardentv en dan nog slecht ook.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>