Hans Kraay Jr. verwacht deze week duidelijkheid over VI

Mag Hans Kraay Jr. in het nieuwe tv-seizoen wel of niet aanschuiven bij Voetbal International? Het SBS-gezicht verwacht deze week duidelijkheid te krijgen van zijn werkgever. Eerder werd al bekend dat SBS ongelukkig is met de situatie dat haar gezicht zo vaak bij de concurrent te zien is. Terwijl RTL-gezichten niet tot nauwelijks langskomen in de programma’s van SBS 6. “Ik heb de indruk dat er deze week duidelijkheid komt”, laat Kraay Jr. weten op Radio 538. Hij verwacht en hoopt nog eens per twee weken op maandag aan te zullen schuiven.

Eerder deze week onthulde Zappen.blog.nl al dat Voetbal International in het nieuwe seizoen zowel op maandag als vrijdag primetime om 20.30 uur te zien zal zijn op RTL 7.

Zie ook:
- Voetbal International op vrijdag primetime op RTL 7
- Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan
- Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hans Kraay Jr. verwacht deze week duidelijkheid over VI

  1. Nick

    Dat gejammer van SBS de hele tijd. Alsof Hans Kraaij zo’n bekend gezicht van de zender is. Hij presenteert 1x per week een lach-programma en heeft tijdens het WK een item tijdens Shownieuws gedaan… Hans Kraaij: Houd de eer aan jezelf en vertrek gewoon naar RTL7.

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Beste herman,
    In de VI van deze week staat dat Hans Kraay junior weer te zien is in Voetbal Internationaal en daar voor in de plaats moeten Wilfred Genee en Johan Derksen beschikbaar zijn voor SBS Shownieuws

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Ik lees dat Hans Kraay Jr volgens VI idd weer terugkeert, maar iets over de wederdienst kan ik vooralsnog niet vinden…?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>