Dramaserie Jeroen en Beau voor SBS 6

Nog altijd wordt er gesleuteld aan een komische politieserie voor en door Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens. John de Mol van producent Talpa meldt nu in De Telegraaf dat de serie is bedoeld voor vertoning op SBS 6. Het zou het tweede Nederlandse drama op de zender in korte tijd zijn, nadat eerder De Hoofdprijs niet helemaal het gewenste succes opleverde. Talpa hoopt in de zomer te kunnen gaan draaien voor deze ‘komische Baantjer’. Talpa wil zich gaan toeleggen op het produceren van meer drama en infotainment.

Zie ook:
- ‘Beau en Jeroen in opvolger Baantjer’
- Beau van Erven Dorens meteen druk baasje voor SBS

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dramaserie Jeroen en Beau voor SBS 6

  1. Martijn

    Appart. John de Mol is toch aandeelhouder van rtl, wat betekende dat rtl de eerste optie zou hebben op formats van talpa. Kan me niet vorstellen dat ze bij rtl zoiets laten schieten.Kan wel eens een kijkcijferkanon gaan worden.

      /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    Maar Beau is van SBS, en als ze al geen domeinnaam willen geven aan RTL, dan Beau zeker niet. En als ze de serie dan toch door willen laten gaan, dan maar bij SBS.

      /   Reply  / 
    1. Daan

      Een persoon als acteur is weer anders dan als presentator. Beau in een rol als agent kan dus prima op RTL4. Wellicht heeft RTL4 “gewoon” geen interesse gehad, want als aandeelhouder zal John dit echt wel eerst hebben besproken met RTL.
      RTL had overigens wel een betere zender geweest dan SBS. De SBS kijker verwacht geen drama op enig niveau, maar plat, goedkoop, simpel vermaak zoals de zender ze constant voorzet. Dat zie je ook aan De Hoofdprijs welke geflopt is.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>