RTL haalt Britse modepolitie Trinny & Susannah naar NL

Voor dit najaar staat Trinny & Susannah: Missie Holland in de programmaschema’s van RTL 4. Al vanaf 25 augustus zou de serie op woensdagavond te zien zijn op RTL 4. Trinny & Susannah, twee Britse stylisten, maakten dit voorjaar al een Vlaamse versie van het programma dat nog het meeste weg heeft van De Modepolitie. Trinny en Susannah geven ‘alledaagse’ vrouwen namelijk kledingtips en in de gunstigste gevallen ook een makeover. Naar verluidt is het damesduo een begrip in Groot-Brittannië.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “RTL haalt Britse modepolitie Trinny & Susannah naar NL

  1. AnZo

    Ja, ze zijn wel een boegbeeld van Channel 4 met hun “undress the nation”. Populair vooral omdat ze niets hebben tegen een beetje bloot en dat is op de Britse televisie vaak “not done”.

      /   Reply  / 
  2. Simon

    Lijkt me hartstikke leuk!

      /   Reply  / 
  3. Ella

    Leuk! Zijn inderdaad al jaren een begrip in Engeland, maar volgens mij hebben ze ook in Amerika al het nodige gedaan. Ze zijn in ieder geval al enkele keren te gast geweest bij Oprah. En tussen twee haakjes: De modepolitie destijds was een slap aftreksel van ‘What not to Wear’, het eerste programma waar T&S bekend mee werden, toen nog bij de BBC geloof ik.

      /   Reply  / 
  4. Johanna

    Leuk.
    Trinny en Suzanna hadden destijds een geweldig programma bij de BBC: What not to Wear, met een aantal boeken en opvolgers in het buitenland. Modepolitie kwam daar vandaan, maar miste de persoonlijkheid die hun telkens in de strijd gooien.
    Verheug mij zeer.

      /   Reply  / 
  5. Michiel

    Goed nieuws! ik (hetero man) kijk graag naar die twee, ze werken vaak behoorlijk confronterend, met zo’n lichtscherm en een handcameraatje voor degenen die ze onder handen nemen. Ze hebben ook geen last van politieke correctheid, met opmerkingen zoals: how often do you have sex, are you sure you’re not gay ? You have great boobs, show them. or: You want to cover that. Some vanity is no sin, remember!

      /   Reply  / 
  6. Hanneke

    Sorry.. Ze zullen echt een begrip, fantastisch zijn en helemaal tha bomb volgens veel mensen.. Dus wil echt niemand kwetsen.
    Maar wat ik gisteren zag van deze 2 dames…
    Een wat kleinere vrouw met vrij stevige heupen, doe je geen bolrok aan! Die zag eruit als mevrouwtje theepot!!!!
    En een surinaams meisje in die panterprint, zo strak dat ze eruit zag als een panterrollade.. Kon zo op straat gaan staan want ze zag er echt uit als een straatprostituee.
    Niets ten nadele van deze mooie meid, die naar mijn mening een iets betere visie op mode heeft dan de 2 engelse bimbo’s.
    Waar mensen juist wat correctie nodig hebben in verhullende kleding, daar legden zij juist de nadruk op! Duidelijk kon je elk rolletje, elk lelijk detail zien, WA|T JE JUIST NIET WILT ZIEN ALS VROUW!!!
    Die homosexuele mannen, werden spontaan relnichten om over de combinatie van giletjes en immitatiebont nog niet te spreken.
    Als dit de mode is van tegenwoordig, lach ik me echt kapot.
    Want als je over straat zou moeten als 1 van deze arme arme mensen in deze show, schaam je je toch werkelijk kapot??????

    Ik heb nog NOOIT zo’n slap programma gezien van RTL!
    Laat een vrouw toch lekker vrouw zijn en de mooie dingen accentueren. Niet door bling bling in haar oren, of een dooie wasbeer om je nek, maar door je uitstraling in lekker zittende kleding.
    Of je nou dik, dun, lang, kort, peer of appelfiguur hebt.
    Wat je van binnen uitstraalt, zie je aan de buitenkant ook.
    Een stralend gezicht en verhullende leuke kleding zie ik bij deze dus 50.000 keer liever dan de veel te strak zogenaamde hippe vodden van “Tranny And Susannah”!
    Ik zeg: M&S, H&M, Miss Etam,.. I absolutely loved you before,… but after yesterday even more!!!!!!!!!!!

    Wat een “fashion-afgang zeg!!”

      /   Reply  / 
  7. nel kievit

    hoi ik zou heel graag mee doen aan het programma ze mogen mij wel onder handen nemen ben n bedienend wat ze er van maken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>