Fabeltjeskrant voor kijkbuiskinderen op RTL 8

Terwijl de publieke omroep nog geregeld Sesamstraat van uitzendtijdstip verhuist en daarmee jonge kinderen helemaal ontregelt, wil RTL 8 een vast tijdstip inplannen voor De Fabeltjeskrant. Jawel, Meneer de Uil leest vanavond weer voor uit de beroemde krant, stipt om 19.00 uur op RTL 8 (stukje doorzappen op je televisie). Er moet natuurlijk wel naar gekeken worden, anders maakt Meneer de Uil zo weer plaats voor een andere herhaling op de zender.

Elke dag gebeurt er wel iets in het Dierenbos met Juffrouw Ooievaar, Zoef de Haas, Bor de Wolf, Meneer de Raaf, de Gebroeders Bever en de rest. In de eerste aflevering heeft Meneer de Uil een brok in zijn keel omdat hij na zo’n lange tijd weer op de buis is. Greta 2 en Hondje Woef halen kattenkwaad uit, ze luiden de noodklok.

Een nieuwe generatie ‘kijkbuiskinderen’ gaat, net als veel van hun ouders vroeger, vanaf nu ouderwets vertrouwd naar bed met de legendarische woorden van Meneer de Uil: “En dan nu maar knus naar jullie warme nestjes…en denk erom: oogjes dicht en snaveltjes toe.”

De Fabeltjeskrant, 19.00 uur, RTL 8

Zie ook:
- RTL brengt Fabeltjeskrant terug op televisie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fabeltjeskrant voor kijkbuiskinderen op RTL 8

  1. gtstfites

    Ik ga morgen kijken vandaag ga ik ajax kijken:p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>