RTL begint aan eerste liveshow Holland’s Got Talent

Holland’s Got Talent gaat zijn liveshows in. De driekoppige jury heeft het spreekwoordelijke kaf van het koren gescheiden, waar Popstars nog steeds bezig is om alle kandidaten langs te laten komen voor een eerste auditie. Bij Popstars vanavond dus nog hier en daar wat gestuntel van auditanten die beter thuis konden blijven, terwijl bij Holland’s Got Talent nu de kwalitatief betere kandidaten zich voor een tweede keer aan de camera tonen.

Ditmaal is het niet de jury die ze gaat beoordelen, voor het eerst in deze reeks gaat de kijker bepalen wie in de race blijft en wie dus zijn of haar droom kan realiseren. Aan de start van deze eerste halve finale staan: Leanne & Marieke, Crazy Violist feat. T&Y, Rebecca & Lotte, X-Vibe, Kim, A-Tif & Suggest, Ill Skill Squad en Angelique.

RTL in zijn persbericht: “X-Vibe was volgens jurylid Dan Karaty de beste dansgroep die hij ooit in Nederland heeft gezien. Kim is de 9-jarige jongen over wie jurylid Gordon zei dat hij iets in zijn stem heeft dat lijkt op de jonge Michael Jackson. Jurylid Patricia voelde zich juist verbonden met een andere kandidaat, operadiva Angelique, de alleenstaande moeder die graag op eigen benen wil staan. Dan is er ook nog Crazy Violist feat. T&Y. Zijn haar rappende zusjes dit keer wel op tijd?

Rebecca gaat opnieuw laten zien dat haar hond Lotte de beste danshond van Nederland is en dochter Leanne en moeder Marieke hebben samen een hele mooie Riverdance choreografie ingestuurd. De stoere jongens A-Tif & Suggest laten een nieuw nummer van zichzelf horen. En dan is er nog de Ill Skill Squad, de meest bizarre dansgroep van Nederland. Tijdens de auditie lieten ze al zien hoe gek ze zijn, maar ze hebben nu weer een nieuwe act in elkaar gezet, die minstens net zo bizar is.”

Zie ook:
- RTL op 10 september met finale Holland’s Got Talent
- Eigen Paul Potts in Holland’s Got Talent: Martin Hurkens
- ‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare
- Strijd der talentenjachten: Popstars vs Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers vrijdag: Popstars kruipt richting miljoen, HGT wint weer
- Kijkcijfers: Holland’s Got Talent bijna dubbele Popstars

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “RTL begint aan eerste liveshow Holland’s Got Talent

  1. Richard

    Ben erg benieuwd naar het decor!

      /   Reply  / 
  2. Steffan

    Ik ben ten eerste ook benieuwd naar het decor.

    Lastige liveshow dit, veel goede kandidaten.

    Ik hoop dat X – Vibe & Kim doorgaan.

      /   Reply  / 
  3. Houten garage

    Ik vind altijd enkel de voorrondes om van te genieten! Ongeloofelijk dat zoveel mensen denken talent te hebben! Ik schakel vanavond dus over naar Popstars.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Ik ben ook meer een fan van voorrondes. Helaas vind ik dat het bij Popstars te veel om hilarische, lees slechte audities gaat. Gisteren een stukje shownieuws gezien, daarin lieten ze dat getalenteerde amerikaanse kind zien die opera zong en vervolgens een amerikaans kind dat heel goed jodelde. Maurice vond dat maar niets en liet vervolgens een kandidaatje uit popstars zien. Niveau verschil was duidelijk te groot maar Maurice vond dat veel beter. Ik wil niet zeggen dat dat NL kind niets was, het was op zich aardig en zou hem de voordeel van de twijfel geven om hem door te laten gaan, maar zou hem zeker niet de hemel in pijrzen en zeggen dat hij ver komt. Wat ik wil zeggen dat een voorronde bij een rtlshows meer talent bevat dan die van een popstars. Ik lach me soms ook kapot bij sommige audities maar die van Popstars zijn me net iets te veel van het kaliber: ik weet dat ik niets kan maar ik wil op tv. Dit verschilt duidelijk met kandidaten die denken juist heel goed te zingen en vervolgens verbaast zijn dat het voor geen meter klinkt. Dat laatste komt echter over.

        /   Reply  / 
  4. Insider

    Berichtje (inside berichtje dan) uit het popstarskamp:

    “Voor het eerst in de geschiedenis van Popstars gaan de deelnemers al meteen na hun 1ste auditie optreden voor het publiek.

    Bovendien krijgt het publiek in het theater (of studio) de mogelijkheid om met een stemkastje mee te stemmen. De jury neemt dit besluit mee in hun definitieve oordeel.

    Daarnaast heeft de jury ook dit jaar weer de mogelijkheid om een slecht optreden af te breken met behulp van de rode knop en de kandidaat direct en definitief naar huis te sturen.

    We willen hier heel snel mee aan de slag! Ik wil jullie allemaal vragen om familie, vrienden, collega’s en buren te mobiliseren om bij de vervolgrondes aanwezig te zijn. De kandidaten zorgen zelf uiteraard voor de nodige support maar ik wil natuurlijk helemaal een volle bak. “

      /   Reply  / 
    1. uh.........oke

      uh ”Popstars got talent”?

        /   Reply  / 
      1. Nick

        Hoezo afgekeken van X Factor…

          /   Reply  / 
  5. jan

    ik weet niet of er al wat is geschreven over de de 2e live show van 20 augustus, maar ik was echt stom verbaasd dat de groep adonis eruit moest. Vind ik echt belachelijk, bij hun act zat ik met mijn mond open van verbazing echt indrukwekkend. Eigenlijk vond ik dat er die avond 4 door hadden moeten gaan.

    maargoed ik begrijp het wel, er kan er maar 1 winnen. dat is het enige nadeel aan het programma vind ik dat het een wedstrijd is… zet ze gewoon met z’n alle in 1 show in ahoy of wat dan ook.

    Super programma!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>