The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon

The Voice of Holland heeft zich vorige week bewezen als een innovatieve auditieshow. Eentje zonder juryleden maar met coaches die blind audities aanhoren. Het vereist een heel andere aanpak van de mensen die een optreden keuren. Zappen.blog.nl sprak met coaches Angela Groothuizen en Nick & Simon over dat jureren, over de gedoodverfde winnaar Ben Saunders en over het comfort van de The Voice-stoelen. Overigens is Ben nog niet helemaal zeker van zijn overwinning, want vanavond trekt ene Sarina Voorn haar strot open.

Sarina was al te zien in items van RTL Boulevard en verschillende spotjes. Dit talent zingt het nummer Sober, origineel van Pink, en overtuigt daarbij alle juryleden. Verder duikt vanavond Charlotte ten Brink op, ex-Mystery Popstar van SBS 6 en natuurlijk dochter van Robert ten Brink. Maar weet zij nu de jury te overtuigen?

Na vanavond volgen er nog drie auditie-afleveringen. Daarin zal onder andere ook Raffaëla Paton het podium opklimmen, winnares van Idols III.

Bekijk de interviews met Angela, Nick & Simon:

Bekijk een fragment van Sarina Voorn met Sober:

Zie ook:
- Raffaëla duikt op in The Voice of Holland
- Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
- Verrassing: Charlotte ten Brink achter paars masker
- John de Mol denkt The Voice snel aan buitenland te slijten
- NLpop: The Voice-kandidaat Ben Saunders hit op YouTube
- Hèt talent uit The Voice of Holland: Ben Saunders
- The Voice of Holland; ik ben fan, jullie na vanavond ook
- NLpop: Jeff van Vliet doet auditie voor The Voice of Holland

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon

  1. sleurhutje

    Als dadelijk de blinde audities erop zitten dan zal het waarschijnlijk de strijd weer los barsten

      /   Reply  / 
    1. bungalow

      sleurhutje hoe meot het nou met jou nu Kip weer falliet is?

        /   Reply  / 
      1. camper

        Ja als sleurhutje nog steeds met zijn half vergane Kippenhok aan het sleuren is, dan krijg je dat.

          /   Reply  / 
  2. Tim

    Popstars verdwijnt helemaal nu. Niet erg, popstars sucks.

      /   Reply  / 
    1. bungalow

      Popstars sucks; vandaar de homo’s in de jury!

        /   Reply  / 
  3. Remco

    Leuk interview weer Herman, maar zijn Nick & Simon jou inmiddels niet zat? ;)

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Geen idee, misschien merk ik dat donderdag. dan spreek ik ze weer ;)

        /   Reply  / 
    2. Dom Blondje

      Natuurlijk niet. Want iemand die Justin Bieber ontmaskert heeft als een nep kinderster en dan vooral kleine meisjes lokt die dan denken vlinderdjes in hun buikjes te voelen. En niet te vergeten wat oudere bolbroekmannetjes, om een nogal vage, dubieuse en vooral visuele reden tot zijn fans mag noemen.
      Herman heeft dus gelijk, want als je de knopjes waarachter allerlei geluidseffecten en bewerkingen verstopt zitten, weghaalt, blijft er niet veel over van wat het grut denkt dat het is.
      Zo iemand (herman dus) kan dus bij Nick en Simon niet stuk.

        /   Reply  / 
  4. Nick

    Goed interview! verder… foto is van Roland J. Reinders :$

      /   Reply  / 
  5. anoniem

    2.3 mil kijkers

      /   Reply  / 
  6. MASIS

    Wow 2.3 miljoen kijkers! Hoe vet is dat? Echt heel knap en volgens mij had dit niemand aan zien komen. RTL is lekker bezig de laatste tijd. Popstars mey 926.000 kijkers is ook niet al te slecht toch?

      /   Reply  / 
    1. Sven van der Mann

      Nee zeker niet slecht. Vooral niet voor Nederland want we weten nu dat er 926.000 kijkers zijn die geen kijk hebben op echt talent.

        /   Reply  / 
  7. Sandra

    vraagje over de uitzending van The voice van 24/9 … bij die laatste kandidaat die voor jeroen kiest, staat jeroen op en loopt naar het podium.

    Ligt het aan mij of zien we hier heel goed dat de broek van Jeroen geleend is van de styling? Want het kaartje zit er nog aan ? :-D

      /   Reply  / 
  8. wanda

    wat een arrogante zak die kevin

      /   Reply  / 
  9. Michel

    Dankjewel!
    Zoals jullie hier in dit artikel al lezen is dat het “verschil in kijkcijfers en de montage zou daar wel aan zou kunnen bijdragen”.

    Inderdaad geldt dat ook voor de kandidaten die bij The Voice of Holland deelnemen, dat het allemaal door gestoken kaart is.
    Als het echt om de voice draait vraag ik me af waarom sommige kandidaten wel doorgaan terwijl er ontzettend vals word gezongen?
    En wat nog onbegrijpelijk is dat alle 4 jury’s zich omdraaien voor vals zingende kraaien omdat ze nieuwsgierig zijn, maar daar ging de inhoud van de programma toch niet over?

    Opmerking van Nick of Simon tegen Charlote Brink(Hoe heet je?) alsof hij dat niet weet.
    Opmerking Jeroen van de boom naar Sarina, ik wist niet dat jij het was.(je gaat mij niet vertellen iemand die jaren backing vocals voor je doet en dat je haar stem uit duizenden niet herkent)

    Wake Up lieve mensen en wees niet zo naïef en dom met al dat kudde effect weer.
    We zijn toch een land met hoog opgeleiden mensen met kennis, dus wees dan ook heel kritisch! Met sympathie naar kandidaten koop je ook geen brood bij de bakker en dat verklaart ook waarom de winnaars van diverse talenten shows ook niet echt door kunnen breken, dan dat ze allemaal in de achterhoeken van Nederland belanden op een bier feest en dat word gezien als top entertainment! (Hoera)

    Uiteindelijk draait het toch om kwaliteit, continuïteit en diversiteit van een artiest.
    Het gaat hier om de entertainment gehalte en in dit vak word er genoeg achter de schermen een en ander gerommeld of gemanipuleerd om hoge kijkcijfers te halen en dat is wel hun goed recht als er veel geld in een programma word gestoken moet dat ook terug verdiend worden en is naar mijn inzien ook begrijpelijk.

    Tja, ik heb een dubbel gevoel bij dit programma en naar mijn inzien draait het weer voor de zoveelste keer ons kent ons, dus just keep the money in the family.
    Verder vind ik het wel een heel leuk bedachte concept met heel veel goede potentiële en internationale waardige artiesten.

    Ik weet zeker dat ik heel veel kritiek krijg op mijn opmerkingen, maar ja het zij zo!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>