Linda de Mol aast op talkshow in 2010

Het lopende seizoen brengt weinig nieuws voor Linda de Mol. Het lot van een tv-gezicht met goedlopende titels. Maar Gooische Vrouwen houdt na deze maand op en dan heeft Linda tijd vrij voor andere zaken. Een talkshow bijvoorbeeld. “Dat staat wel hoog op mijn lijstje”, verklapte ze gisteren in De Wereld Draait Door. Volgens de Televizier-ring-genomineerde staat RTL 4 er ook voor open. Als het allemaal lukt, moet de talkshow Linda al in 2010 op de buis komen.

“Mijn eerste talkshow kwam helemaal niet uit de verf, dat was echt tenenkrommend slecht. Maar dat is 20 jaar geleden. Ik was jong, onbezonnen en dacht: dat kan ik wel. Dan ga je gewoon heel hard op je bek, het was genant bij tijd en wijlen. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en dat ik van de zomer te mijmeren dat ik het misschien toch maar eens moest gaan doen.”

De Mol wil graag langer praten met gasten dan nu vaak op televisie het geval is. “Op dit moment zou Marco Borsato hoog op mijn verlanglijstje staan, om eens in alle rust te praten over wat hem is overkomen, om hem zijn verhaal te laten vertellen.”

Linda zou haar show idealiter op de zondagavond of misschien zaterdag geprogrammeerd zien staan. Het draait dan echt om Linda alleen, er komt geen sidekick aan te pas. Althans, zoals de plannen er nu voor liggen.

Linda is dus de zoveelste die zich graag aan een talkshow waagt. En de succesvolle talkshowhosts hameren er telkens op, dat het echt een vak is en een onderschatte presentatieklus. Maar ik denk dat Linda het wel eens heel leuk zou kunnen doen…

Zie ook:
- Eindelijk nominatie Televizier-ring Boer Zoekt Vrouw
- Linda de Mol: Prachtig eind Gooische Vrouwen, mogelijk bioscoopfilm

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Linda de Mol aast op talkshow in 2010

  1. ramon

    Tja, ze kan het wel. Maar ik zou haar liever samen hebben met iemand erbij. Maar goed.
    Verder mis ik haar nu bij de Slimste.
    Herman, hebben ze haar echt niet gevraagd?

      /   Reply  / 
  2. Paul

    Ja kan prima natuurlijk, Linda! Met als sponsor het blad. Wilt u meer lezen kijk dan in ons magazine… ja dat kan best.

      /   Reply  / 
  3. michel

    Linda Een dagelijkse show om 17.00u (herhaling op RTL8)Nederlandse versie van Oprah met daaraan toegvoegd enkele onderdelen uit het blad Linda.

      /   Reply  / 
  4. Lisa

    Omg.. De Linda de Mol Show?
    Elke dag om 5 uur op RTL 8..na As The World Turns..daarna om 7 uur Oprah..en om8 uur Kees & Co..Moeten ze dhr.Phil naar 4 uur schuiven..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>