Ik Hou van Holland terug – vanavond jubileumshow

Ik Hou van Holland is terug op de zaterdagavond van RTL 4. Hartstikke leuk, want het is één van de gezelligste programma’s die ik ken. Volgende week treedt de nieuwe teamcaptain Peter Heerschop aan, vanavond neemt RTL-coryfee Irene Moors nog even de honneurs waar Het zal nog een hele klus worden om de aandacht evenredig te verdelen tussen alle grote namen vanavond.

Teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge stroopt de mouwen op met presentator van het RTL Ontbijtnieuws Jan de Hoop, talkshow-coryfee Frits Barend en Baantjer-acteur Victor Reinier. Het damesteam staat onder leiding van RTL-gezicht van het eerste uur: gelegenheidsteamcaptain Irene Moors. Haar teamleden zijn ex-RTL Nieuws-presentatrice Loretta Schrijver, voormalig GTST-actrice Babette van Veen en Rad van Fortuin-assistente Leontine Borsato.

Vanavond wordt er ook een nieuwe spelletje geïntroduceerd. Wekelijks komt meneer Chung langs, een Chinees die niet zo goed Nederlands spreekt maar wel dol is op Nederlandse liedjes. Hij krijgt op zijn koptelefoon een bekende Nederlandse hit te horen. De vraag is of hij die goed genoeg kan meezingen zodat de teams kunnen raden om welk liedje het gaat.

Ik Hou van Holland gaat vast moeiteloos weer richting of over de 1,5 miljoen kijkers. Dat zou interessante gevolgen kunnen hebben voor de kijkcijferstrijd op de zaterdagavond.

Ik Hou van Holland (jubileumeditie), 20.35 uur, RTL 4

Zie ook:
- Speciale Ik Hou van Holland voor 20-jarig bestaan RTL
- Peter Heerschop wil niet te veel bekendheid door Ik Hou van Holland

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ik Hou van Holland terug – vanavond jubileumshow

  1. el-g

    benieuwd wat RTL vanavond aanricht met Wendy en Linda, denk dat Paul wel gelijk blijft en Hole in the Wall verder terug zakt. misschien wel onder het miljoen.

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Wat doet Jeroen van Koningsbrugge in deze special? Wat heeft hij met RTL te maken? Jan de Hoop had teamcapatain moeten zijn!

    Helemaal leuk had een show geweest die gespresenteerd werd door iemand die al wat langer bij RTL zat dan Linda de Mol..

      /   Reply  / 
    1. Ricardo

      Jeroen is toch de vaste teamcaptain van IHVH, dus dat programma is van RTL 4, dus daarom zit die daar bij, beetje rare reactie.

        /   Reply  / 
      1. Frank

        Dat begrijp ik, maar Irene staat er toch ook? Als het echt een 20 jaar RTL feestje zou zijn, dan past Jeroen daar toch niet tussen?

          /   Reply  / 
  3. gtstfites

    ik dacht dat Irene Moors de vaste captain was en ik ben benieuwd naar Peter Heerschop want ik ken hem niet

      /   Reply  / 
  4. Laila

    Gaat vast leuk worden!
    Ik denk ook dat Hole in the Wall verder terug gaat zakken.

      /   Reply  / 
  5. Mart

    GEWELDIGE UITZENDING VAN IK HOU VAN HOLLAND!
    Irene als teamcaptain vind ik ook erg aangenaam. Nadeel is dat ik tot nu toe alle antwoorden wist :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>