De mini-Soundmixshow herleeft op RTL 4 in My Name Is…

My Name Is Michael bleek deze winter een schot in de roos voor RTL 4. Op de zaterdagavond scoorde de imitatieshow op Michael Jackson ruim boven het miljoen. Niet verwonderlijk dat RTL 4 en theaterproducent Albert Verlinde graag door wilden met het format. Dus is My Name Is… geboren, wat zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen de Miniplaybackshow en de Soundmixshow. Jong en oud mag een poging wagen zijn grote idool zo goed mogelijk te benaderen. De winnaars krijgen uiteindelijk een podium in een voorstelling van Verlinde.

Wie de afgelopen week een beetje naar RTL 4 heeft gekeken, zag al imitaties voorbijkomen van Lady Gaga, Beyonce en Christina Aguilera. Jawel, de groten der aarden worden nagedaan in deze talentenjacht. Overigens met wisselend succes, want niet iedereen weet te overtuigen. Maar dat is in andere talentenjachten niet anders.

De jury bestaat uit Albert Verlinde, Kathleen Aerts en Erik de Zwart. Nicolette van Dam is nog steeds presentator, maar Koen Wauters is ingeruild voor ene Francesca Vanthielen. Deze serie bestaat uit slechts vijf afleveringen, lekker kort, misschien ook wel de kracht van deze formule.

My Name Is… is aansluitend te zien op Benidorm Bastards, wat afgelopen week dè hit van de zaterdagavond bleek. Wat dat betreft heeft deze familieshow een ideale lead-in.

My Name Is…, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Juryleden ‘My Name Is…’ bekend
- Nog een auditieshow RTL in najaar: My Name Is
- Kijkcijfers zaterdag: Sterke start Benidorm Bastards
- Gevecht om zaterdagavond-kijker in tv-seizoen 2010/11
- Erland Galjaard (RTL 4): We moeten straks weer innoveren

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “De mini-Soundmixshow herleeft op RTL 4 in My Name Is…

  1. Martijn

    ‘HGT’, ‘The voice of holland’,'x factor’ allemaal geweldig, maar ‘my name is..’ gaat het denk ik niet worden, als ik de promo’s zo zie. ‘My name is micheal’ had nog wel iets, maar nu het niet meer rondom 1 persoon is, slaat dit programma nergens meer op. Vindt het ook niet erg als het flopt, want 3 talentenjachten lijkt me meer dan voldoende.Op zaterdagavond maar wat anders dan talentenjachten en een jury lijkt mij!

      /   Reply  / 
  2. edward

    ik weet het niet of het gaat lukken maar ik moet je wel gelijk geven dat er teveel nu talenten schow’s zijn ik hoop dat rtl dat ook eens een keer in ziet dat er ook eens een andere grote show gemaakt moet worden iets met trouwen of zo proberen ieder geval grote show

      /   Reply  / 
  3. Me

    scheelt dat het maar 5 afleveringen zijn dat is nog wel te doen anders word het gewoon to much

      /   Reply  / 
  4. Franubis

    Mij lijkt het eigenlijk wel leuk.

      /   Reply  / 
  5. B.K.

    Waarom wordt in geen enkel persbericht van zowel RTL zelf als nieuwsberichten op sites als deze niets gezegd over het vierde jurylid? De jury bestaat helemaal niet alleen uit Albert Verlinde, Kathleen Aerts en Erik de Zwart. Ronny Mosuse is er ook nog gewoon bij hoor, die ook bij My Name is Michael in de jury zat.

      /   Reply  / 
  6. Miep geloof me maar

    Wereldwijd is er een nieuw idool op gestaan. Een voorbeeld voor miljoenen kinderen verspreidt over de hele wereld, een voorbeeld voor zangers en zangeressen, voor werelsterren. Een idool die de meeste fans heeft. Een idool die alle records breekt. Een idool waar alle tv-stations in de wereld om vechten om haar in hun programma te krijgen, een idool voor vele beroemdheden en in de hoop om haar eens te ontmoeten of zefs een leidje met haar te zingen. Een idool waar honderden liedjes als ode op gemaakt zijn.
    Miljarden personen over de hele wereld kennen haar; ja het is een zij. Een wereldster die zoveel tranen met haar zingen laat rollen, dat mensen daardoor in een oceaan van ontroering en geluk kunnen zwemmen.
    Néé, het is niet Lady GaGa en ook niet Madonna,
    Het is een drie jaar terug in één klap wereldberoemd geworden zangeres. Een zangeres als voorbeeld voor miljoenen kinderen. Kinderen die zij ook laat zingen. Een voorbeeld voor miljoenen volwassenen. Een voorbeeld voor iedereen tussen de 2 en 100+ dus.
    Het is het fenomeen CONNIE TALBOT die toen slechts 6 jaar oud was tijdens haar optreden bij BGT.
    Connie Talbot uit Engeland

      /   Reply  / 
    1. Rich

      nooit van gehoord (wel van Madonna en Lady GaGa natuurlijk)

      overdrijven is ook een kunst zullen we maar zeggen

        /   Reply  / 
      1. Miep geloof me maar

        Dom reageren ook!

          /   Reply  / 
      2. Miep geloof me maar

        Rich: misschien mag je wel even bij Patricia Paay op schoot zitten als je ‘t er vraagd.

          /   Reply  / 
        1. Rich

          daarmee wil ik zeggen dat je zwaar aan het overdrijven bent met “er is een nieuw wereldwijd idool opgestaan” en “wereldwijd fenomeen”. 99% van de mensen heeft nog nooit van het kind gehoord, daar ben ik overtuigd van. Maar blijkbaar moet ik het uitspellen voor je, want met je reactie “dom reageren” geef je alleen maar aan dat je blijkbaar niets snapt tenzij het letterlijk uitgespeld wordt voor je.

          En bespaar me je reactie, die zal ongetwijfeld van een dermate kinderlijk niveau zijn dat ik er verder geen energie aan ga verspillen. Dag Miep.

            /   Reply  / 
          1. Miep geloof me maar

            Ja, dat zal lekker worden. Jij druipt al bij het zien van Paticia Paay en ik mag niks zeggen.
            Wie is hier nou de loser!

              /  
          2. Karel Kurk

            Mevrouw, wilt u astublieft ophouden zo dom in de lucht te lopen lullen en gewoon over het onderwerp gaan hebben, in plaats van een kleine zingende dwergkabouter aan lopen prijzen? Voordat u gaat zeggen dat ik dom reageer; Dat vond ik al van uw eerste reactie over deze Connie Knalpot. Dank u.

              /  
          3. Miep geloof me maar

            Karel Kurk u reageerd dom.
            En uw kurk is allang verdroogd in de fles en knalt daarom al vele jaren niet meer. Maar niemand zal uw kurkje missen, wees dus maar bevreesd voor de vuilnisbak, alwaar u snel in zult belanden tussen het vuilnishet en het andere overbodige rotsooi
            En schiet een beetje op want de vuilnisophalers zijn al onderweg.

              /  
  7. Patrick

    @Miep, vergeten we Leona Lewis, Alexandra Burke en Kelly Clarkson. Oeps

      /   Reply  / 
    1. Miep geloof me maar

      En natuurlijk jouw nichtje Luisterdnooit niet.

        /   Reply  / 
  8. Roel

    Sinds Mozart en Shirley Temple is er weinig nieuws. Kindsterretjes is van alle tijden. Ze worden meestal niet gelukkig van al die aandacht. Al die druk op die kleintjes. Is het geen exploitatie?

      /   Reply  / 
    1. Gerard J

      Néé Roel, niet op dit kleintje. Ik heb even verder gekeken dan mijn neus lang is op youtube, en zelfs Shirley Temple had gewild dat zij het talent had van deze leeftijdsgenote. Het is juist deze Connie die de hele boel achter zich mee sleurt, of ze nu willen of niet. Uit alle video’s van haar die ik tot nu toe gezien heb blijkt dat trouwens.
      Ik zou zeggen Roel: baseer je niet op vooroordelen en zeker niet na het zien van 1 filmpje van haar.

        /   Reply  / 
  9. Topmodel

    My name is, gezien en ga ik volgen. Snap echt niet dat er nog mensen zijn die 1 jaar naar een talentenjacht kijken of naar een soppende Patricia kijkt die kiest met haar kut ipv haar kop. Nee bedankt. My name is draait om idolen en dat maakt het geweldig. Ik heb gelachen om Elvis’ Amy en Gaga zijn terecht door.

    Die Conny ken ik alleen van youtube en vind haar behalve schattig helemaal niets. Maar goed JB heeft ook een hoop fans waarbij het draait om de schattigheidsgehalte.

      /   Reply  / 
  10. edward

    IK vond dat die vrouw amy with house ook perfect deed . en holland got talent is ook erg mooi want daar krijgen kinderen ook de kans hun talenten telaten zien

      /   Reply  / 
  11. nick

    Omg….komt ze WEER aan met Connie Talbot. Je lijkt dr moeder wel! En je overblijft en reageert okinderachtig op anderen

      /   Reply  / 
    1. Miep geloof me maar

      nick (zonder hoofdletter geschreven), als jij ook een moeder had gehad en niet uit een computer-game was voortgekomen, had jij niet zo op mij gereageerd. Want dan had je geweten dat een een moeder door het vuur gaat voor haar kinderen Ze zou zelfs alle kwade freaken die tesamen met jou in je computerspelletjes zitten, eigenhandig de nek omdraaien. Dus praat nooit meer over moeders, want hun toorn is van de alles overtreffende trap.

        /   Reply  / 
      1. nick

        Jij spoort echt niet om zo over mensen te praten en de manier hoe je sowieso iemand met zulke woorden kunt kwetsen voor de mensen die écht geen moeder hebben.
        Oh enne; je denkt mensenkennis van iedereen hier te hebben maar ook bij mij zit je weer fout: ik zit amper achter de computer en als ik erop zit is het voor m’n Ipod. De rest doe ik op mijn telefoon…dus niet gamen. Dus ga nu eindelijkn eens ergens anders huilen over die Connie Talbot voor je.

        Overigens: Die Connie is zo geweldig zeg je.. als je kijkt: Alleen haar eerste album verkocht goed… de rest totaal niet en kwam nergens de Albuimlijst binnen. Duidelijk dat ze nog aan rage was tijdens de 1e release en daarna was ze dus al niet meer interessant. (Zie je..zo kan het ook. Normaal reageren op mensen met gewonde argumenten of meningen en niet meteen mensen gaan lopen afzeiken, want dat komt heel kinderachtig over..)

          /   Reply  / 
  12. nick

    Laten we Herman smeken om een blog te schrijven dat IEDEREEN vanaf nu die ConnieTalbotFan (met steeds een andere naam) te negeren bij reacties, want ze gaan echt nergens om en je kunt duidelijk niet met kritiek omgaan.

      /   Reply  / 
    1. Karel

      Het blijkt dus echt waar te zijn over jou!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>