Grote rol voor Tante Cor in seizoen 5 Gooische Vrouwen

In het vijfde seizoen van Gooische Vrouwen is een grote rol weggelegd voor Tante Cor (Beppie Melissen), de tante van Martin Morero. Dit tot groot plezier van bedenkster Linda de Mol. “Beppie Melissen, geweldig!”, zegt Linda tegen Zappen.blog.nl. In een preview bij de najaarspresentatie gisteren was te zien dat Martin op aandringen van Cheryl de banden met Tante Cor juist verbreekt.

Toch blijft ze gewoon te zien, ook in het vijfde seizoen. “Er zit een enorme dosis Tante Cor in. We zijn allemaal dol op Tante Cor. Sterker nog: er is meer Tante Cor dan ooit te zien. Beppie is zo’n geweldige actrice en het is zo’n geweldige rol, daar moesten we wel meer van gebruiken. Ze is volop te zien.”

Tante Cor is check dus. En Tippi-Wan? “Daar kan ik niet teveel over zeggen. Iedereen heeft kunnen zien dat ze klem kwam te zitten tussen de spoorbomen. Ik wil de kijkers graag in het ongewisse laten of dit het einde is van Tippi-Wan of dat ze toch weer ergens opduikt.”

Dan was er nog het gerucht dat er een spin-off van Gooische Vrouwen komt in de vorm van Gooische Mannen. “Daar moesten wij allemaal heel hard om lachen. Peter-Paul, mijn man in de serie, las dat hij al had toegezegd om mee te doen. Maar geen van de mannen heeft medewerking aan Gooische Mannen toegezegd. Ik geloof wel dat er bij de publieke omroep een buzz was om Gooische Mannen te maken, ik denk dan: verzin iets nieuws. Op zich is het leuk om eens iets met mannen te doen – het draait altijd al om vrouwen, maar doe iets anders. Drentse Mannen ofzo.”

Zie ook:
- Linda de Mol: Prachtig eind Gooische Vrouwen, mogelijk bioscoopfilm
- Gerucht: Spin-off Gooische Vrouwen in de maak
- Najaarspresentatie RTL: Weinig nieuws, wel gezellig

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Grote rol voor Tante Cor in seizoen 5 Gooische Vrouwen

  1. Juize

    Kan niet wachten! Tante Cor is altijd enorm lachwekkend!
    Over Tipi, in de preview van komend seizoen kan je Tipi met hoofddoek bij een boom zien staan kijken. Neem dus aan dat Tipi gewoon weer van de partij is!

      /   Reply  / 
  2. Jeff0

    Tipi doet mee, gisteren zag ik ergens een promo, dat de politie bij Martin en Cheryl aan de deur stond om te melden dat Tipi was ontsnapt uit de kliniek.

      /   Reply  / 
  3. meisje.

    kun je die promo ook ergens op internet bekijken?

      /   Reply  / 
    1. Jeff0

      Nee, wou hem gisteren ook zien (was weer een andere promo) maar staan alleen nog promo’s van deze week op rtl4.nl

        /   Reply  / 
  4. Nick

    Tante Cor zal dan wel ook slecht worden omdat de banden verbroken worden…

      /   Reply  / 
  5. Pingback: 3DOC: Gooische Mannen, een programma vol humor | Zappen

  6. Pingback: SBS 6 aan de haal met RTL’s Martin Morero en Tante Cor | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>