Is Peter Heerschop nieuwe teamcaptain Ik Hou van Holland?

Jeroen van Koningsbrugge krijgt voortaan Peter Heerschop als concurrent in de spelshow Ik Hou van Holland. Dat beweerde Albert Verlinde gisteren ten minste in RTL Boulevard. “Let maar op!”, hintte hij op het nieuws dat eerdaags naar buiten moet te komen. Hij durfde er zelfs 1.000 euro om te verwedden.

Peter Heerschop geniet bekendheid door het Kopspijkers-cabaret en zijn radiocolumn Lieve Marianne. Ook maakt hij deel uit van theatergezelschap Niet Uit Het Raam.

Eerder hintte Van Koningsbrugge er al op, dat de vervanger van Beau als doopnaam ‘Theo’ heeft. Nu hebben veel jongetjes in de jaren ’50 en ’60 die doopnaam meegekregen waardoor er dus potentieel tienduizenden teamcaptains zijn. Peter heet voluit Petrus Theodorus Heerschop, dus dat zou wel een match kunnen betekenen.

Ik denk dat we er wel van uit kunnen gaan, dat het inderdaad Peter Heerschop wordt. Creatief gevonden, lijkt me wel een mooie combi met Jeroen en Linda.

Update: Peter Heerschop noemt de kans ‘zeer groot’ dat hij inderdaad als teamcaptain achter de desk verschijnt, vertelt hij in het radioprogramma van Edwin Evers. Het lijkt een kwestie van afstemmen van de agenda’s. De opnames zouden oktober/november plaatsvinden.

Zie ook:
- Transfer: RTL verliest Beau van Erven Dorens aan SBS 6
- Welke vervangers heeft RTL voor Beau van Erven Dorens?
- Beau loopt leeg over werkgever RTL

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Is Peter Heerschop nieuwe teamcaptain Ik Hou van Holland?

  1. Valentein

    Idd! De naam Thomas van Luyn werd ook al geroepen overigens, maar Peter lijkt me meer passen.

      /   Reply  / 
  2. elg

    Hij word het zo goed als zeker; Edwin Evers belde net met ‘m op 538. Hij wilde wel en gesprekken zijn geweest; ze kijken nu nog of het qua planning kan. Hij speelt ook nog een toneel voorstelling dit najaar. De opnames van IHVH zijn vanaf eind Oktober. (november/december dus op de buis, september/oktober dus Let’s Dance)

      /   Reply  / 
  3. Dave

    Laat ik het niet hopen, Peter is de meest overschatte Nederlander op TV.

    Wat is hij totaal niet grappig..

      /   Reply  / 
  4. Ron

    Dave, jij vindt hem totaal niet grappig. Maar ik vind hem juist wel grappig. En ik ken een heleboel mensen die hem ook grappig vinden.

    Meningen geven zijn prima maar doe niet alsof het de mening van heel Nederland is.

      /   Reply  / 
  5. sleurhutje

    Dan krijg je na 1 een uitzending hij is veel beter dan beau
    De zielige rtl rukkertjes

      /   Reply  / 
  6. Mart

    Ach ik head persoonlijk liever Ruben van der meer gezien en als 2de optie Dennis Weening. Maar ach dit programma hangt niet af van een teamcaptain.

      /   Reply  / 
  7. Nja

    Ik wou dat ze Ruben van der Meer hadden gevraagd =/

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>