Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009

Expeditie Robinson kent verrassing na verrassing komend seizoen. Eerst was er het nieuws dat het een women-only editie wordt. Toen de onthulling dat er in een later stadium enkele mannen worden toegevoegd. En vandaag is er weer een addertje onder het gras bovengekomen. De vijf mannen die namelijk naar het Expeditie Robinson-eiland komen, zouden wel eens homoseksueel kunnen zijn.

Zoveel werd althans duidelijk in het promofilmpje op de najaarspresentatie van RTL. De meiden op het eiland hebben al hun kleding moeten afstaan met uitzondering van een bikini. De sfeer daalt al snel tot het nulpunt en verschillende vrouwen smachten naar wat mannelijk schoon. Ze worden op hun wenken bediend, want de mannen hebben een tocht door de jungle afgelegd met een loodzware kist. Een kist met kleding, daar maak je elke vrouw blij mee. Maar een avontuurtje lijkt er niet in te zitten, de mannen hebben de schijn van een homoseksuele geaardheid.

Goeie twist. Expeditie Robinson belooft echt weer een goed seizoen te worden.

Zie ook:
- RTL lijkt besluiteloos met Expeditie Robinson
- Toch mannen in nieuwe Expeditie Robinson
- Expeditie Robinson 2009 één grote catfight
- RTL geeft nieuwe Expeditie Robinson impuls met dagelijkse afleveringen
- Eddy Zoey nieuw gezicht Expeditie Robinson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009

  1. Bernie

    Jammer dat de twist dan al zo vroeg bekend is, maar ze weten het ieder seizoen toch weer interessant te houden. Dit seizoen zal ik eens proberen te volgen!

      /   Reply  / 
  2. Rare

    Wat is dit nu? Proberen ze van E.R. een Temptation Island te maken?

    Doelstelling was toch om te overleven en opdrachten als teams uit te voeren, niet om mannen en vrouwen te te daten en versieren?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>