Expeditie Robinson Celebs: Het was afzien

Het heeft even geduurd, maar eindelijk komen de smeuïge verhalen van Expeditie Robinson Celevbs naar buiten. Voor Nederland doen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regina Romeijn, Saar Koningsberger, Lange Frans, Nienke Römer, John van Lottum, Kim Feenstra en Sebastiaan Labrie mee. De opnames duurden wat korter dan de reguliere series, maar het is allemaal niet minder heftig als we de eerste voortekenen mogen geloven.

“Geef een BN’er twee dagen geen eten en dan denken ze echt niet meer aan de camera’s om zich heen”, vertelt zenderbaas Remko van Westerloo. Hij spreekt op de najaarspresentatie zijn waardering uit voor het lef dat de sterren tonen met hun deelname.

Door het hongergevoel, de enorm heftige regenbuien en de zware beproevingen was het afzien voor de sterren, ook al duurden de opnames korter dan gebruikelijk. Dat heeft weer te maken met het vrijmaken van de agenda’s van de sterren.

Vanuit België gaan Sergio, Stephanie Clerckx, Martine Prenen, Sugar Jackson, Tatiana Silva, Iwein Segers, Zsofi Horvath en Antony Arandia het overlevingsavontuur aan.

Het blijkt dat Sergio stiekem een aansteker heeft meegesmokkeld naar het eiland. Dat is een doodzonde volgens veel Expeditie-fans. Heel veel profijt hadden de kandidaten er echter niet van; door de vele regenval was al het brandbare doorweekt.

Zie ook:
- EO met eigen Expeditie Robinson: Pelgrimscode
- BN’ers Expeditie Robinson VIP bekendgemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>