Herman den Blijker geeft Enkele Reis Paradijs weg

Elk seizoen is er wel één nieuw programma met Herman den Blijker te vinden bij RTL 4, maar dit keer komt de tv-kok met maar liefst twee nieuwe programma’s. Herrie Gezocht wordt momenteel met succes op de dinsdagavond uitgezonden en in 2010 komt daar Enkele Reis Paradijs bij. Het is opnieuw een wedstrijd voor koks waarbij er uiteindelijk maar één een mooie prijs krijgt.

In de oproep valt te lezen: “Je kunt natuurlijk blijven doorploeteren in het druilerige Nederland, maar je kan ook de zon opzoeken. Niet voor een vakantie, maar voor een nieuw bestaan op Curaçao. Herman den Blijker is namelijk op zoek naar koks die het aandurven om alles op te geven en chef te worden van een Beachclub op het paradijselijke Curaçao. Je moet van avontuur houden, willen emigreren en tegen een beetje zon kunnen. En niet onbelangrijk: een aardig potje kunnen koken.”

Het lijkt er dus op dat zowel hobbykoks als professionele chefs zich kunnen melden bij Endemol, de producent van het programma. Opnames vinden plaats in november, ik gok vanaf februari op de dinsdagavond bij RTL 4.

Zie ook:
- RTL geeft Herman den Blijker nieuw programma: Herrie Gezocht
- Herman den Blijker weer op zoek naar beste ‘hobbekok’
- Lie en Rianne van De Pastinaeck winnen Mijn Tent is Top 2009

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Herman den Blijker geeft Enkele Reis Paradijs weg

  1. De GTST Club

    Wordt het niet allemaal een beetje te veel Herman den Blijker?

      /   Reply  / 
  2. dario

    Leuk die foto erbij van een aardappel met een wit overhemd aan.

      /   Reply  / 
  3. Pieter Bais

    ik wil wel meedoen aan dit progamma

      /   Reply  / 
  4. ron

    Ja Curacao klinkt allemaal leuk maar uit ervaring weten wij dat het niet zo ideaal is.
    Het verdient zeer matig, het is super corrupt, en ‘s avonds is het super onveilig. Ons gezinslid is een jaar chefkok op Curacao en hij is er armer geworden dan hij al was. (2 keer ingebroken en 3 keer beroofd in nog geen 7 maanden; verzekeren is onbetaalbaar)

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Herman den Blijker gaat koken met de sterren | Zappen

  6. ageeth koetsier

    onze zoon is sinds kort ook chef kok op curacao, bij toeval heeft hij kennis gemaakt met Herman den Blijker omdat hij kwam eten in het restaurant waar hij werkt. Helemaal top!! Hij had graag met het programma mee willen doen, maar had zelf alles al voor elkaar om op Curacao te beginnen.
    Een mooie uitdaging!!

      /   Reply  / 
  7. sjaak

    Onzin die reacties over criminaliteit.
    Dat het bij iemand is gebeurt betekend niet dat het overal en voortdurend gebeurt. Ik heb zelf 2 jaar op Curacao gewoond en hooguit 2 kleine incidentjes mee gemaakt. Het is maar niet hoe je er mee om gaat en en het interpreteert. Er is namelijk ook geen tot nauwelijks politie, dus iedereen neemt zijn eigen maatregelen.

      /   Reply  / 
  8. ron

    gelukkig is er de laatste maanden geen probleem meer geweest. maar wat hem is overkomen daar vallen geen maatregelen voor te nemen.
    en hij was bij lange na niet de enige die dit en nog erger is overkomen.
    en als je met maatregelen bedoeld dat zelfs de kleinste hotels 24 uur fysieke bewaking hebben zegt mij dat genoeg. maar hij kan geen bewaker inhuren.
    die maatregelen die je wel kan doen: het goedkoopste horloge, het goedkoopste tel toestel, fotocamera. laptop niet mee naar huis maar in de kluis op het werk, geld in je schoen. Daar valt inderdaad wel mee te leven maar wel jammer als je dat eerst moet ervaren.
    de eerlijkheid gebied ook te zeggen dat er zwervers zijn die heel aardig zijn en als beschermers actief zijn boodschappen voor je doen etc. Dat was een zeer positieve belevenis die we ook hebben mogen meemaken.
    Ik ga wel kijken maar het programma maar het wordt wel wat veel eetprogramma, de lol is er wel af.

      /   Reply  / 
  9. lady M

    Wat er allemaal in Curacao gebeurd ook hier in Nederland en ook in andere landen,nergens ben je veilig dus mensen niet overdreven.

      /   Reply  / 
  10. ineke verkerk

    hoi,
    Overal is wel wat.
    Het ligt er ook aan waar je woont en hoe je jezelf t.o. bewoners opstelt.
    De cultuur is heel anders dus zul je je moeten aanpassen.
    Er is geen nederlandse mentaliteit!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>