Succesnummer Herman den Blijker terug: Herrie in het Hotel

Herman den Blijker heeft de afgelopen maanden heel wat nieuwe formats uitgeprobeerd op RTL 4, maar ze haalden het toch allemaal niet bij Herrie in het Hotel. Vanavond keert dat programma terug bij de zender, mèt sidekick Dhr. Reimers. Nu de crisis zijn sporen nalaat in Nederland, merken ook hoteliers dat het allemaal niet meer vanzelf gaat. Vier van hen krijgen de helpende hand uitgestoken van Herman en ‘Reimpie’.

In de eerste aflevering nemen Den Blijker en Reimers hotel Nieuw Hanenburg en restaurant ‘t Roodhert in hartje Sneek kritisch onder de loep. Eigenaar Rob Hopster beleeft sinds de overname van de horecagelegenheid een moeilijke periode. De overname verliep niet helemaal vlekkeloos en de klandizie voor hotel en restaurant blijkt veel minder dan gedacht. De recessie maakt de situatie er ook niet beter op. Om te voorkomen dat hij zo nog jaren door blijft sukkelen en nagelbijten, besluit de oud-Texelaar de hulptroepen in te zetten.

Herrie in het Hotel, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Hoe-houden-we-Herman-op-tv-show: Herrie in je Huiskamer
- Enkele Reis Paradijs begint op RTL 4
- Herman den Blijker geeft Enkele Reis Paradijs weg
- Herman den Blijker helpt nu hardwerkende horeca-ondernemers

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Succesnummer Herman den Blijker terug: Herrie in het Hotel

  1. Martijn

    Leukste programma van Den blijker en natuurlijk Dhr. Reimers!

      /   Reply  / 
  2. Diana

    Herman, even een vraafje off topic, wat vind jij van het programma Project Catwalk? Heb je het gevolgd? Lijkt me leuk als je een stukje erover schrijft, inclusief finale-schandaal (heeft Roos, de winnares, wel alles zelf gemaakt?). Dan kan ik mijn mening geven!
    Gr Diana

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      Ben er aan begonnen, maar heb het niet volgehouden. Vond het een slecht programma. Dus geen stukkie over de winnaar, sorry

        /   Reply  / 
      1. Diana

        Ben blij dat je dat zegt, want ik vond het ook een slecht programma. Vooral het gebrek aan talent van de deelnemers viel me op. Ook de presentatie van Renate Verbaan is niet om naar huis te schrijven! Tijdsverspilling dat ik het ben blijven kijken inderdaad!!( maar toch blijft het leuk om ook stukjes te schrijven over programmas die je niet aanstaan, zo lok je een discussie uit!)
        verder leuke site, ik check m elke dag!!

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>