De culinaire vooravond van RTL 5

Ook op RTL 5 wordt het nieuwe seizoen vandaag echt opgestart. Wie is de Chef? komt terug van vakantie en dat is meteen het enige vertrouwde programma in de vooravond (naast natuurlijk de zoveelste herhaling van enkele Amerikaanse series). Geen De Gouden Kooi meer, geen Can’t Buy Me Love en ook geen Deal or no Deal. Wel komt Take Me Out over een aantal weken weer terug. Tot die tijd wordt er nog meer gekookt in het nieuwe programma Over de Kook.

Vijf amateurkoks gaan een week lang aan de slag in een echt restaurant. Elke dag mag iemand anders de taak van chef-kok vervullen. De vier andere koks delen dan cijfers uit. Aan het einde van de rit moet duidelijk worden wie het beste heeft gepresteerd.

Voor Over de Kook gaan de amateurs aan de slag bij Robert Kranenborg en zijn dochter Priscilla. Allebei heel streng maar ook rechtvaardig.

Nu moet RTL 5 nog een alternatief vinden voor Date My Mom om 20.00 uur, want die MTV-achtige serie kan natuurlijk echt niet.

Wie is de Chef, 19.00 uur, RTL 5
Over de Kook, 19.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Sterrenkok Robert Kranenborg in Over de Kook
- Dubbel in de maling genomen bij Wie is de Chef celebrity-editoe
- Rick Brandsteder nieuwe presentator Wie is de Chef?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De culinaire vooravond van RTL 5

  1. michel

    Die Robert is echt goede gekozen. Wat een RTL5 gezicht! Top hoor! Straks zien we Evard Niesing en Mirna Goosens ook nog terug bij de zender!

      /   Reply  / 
  2. Ray

    Begreep ik nou dat ze het concept van wie is de chef gaan veranderen vanaf volgende week? Werd geloof ik iets in de eerste minuut over gezegd maar ging zo snel dat het mij even ontging.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>