RTL 5 herenigt reality-helden in Echte Meisjes in de Jungle

Anna van Dames in de Dop en Holland’s Next Topmodel. Demet van Dames in de Dop. Pauline uit Echte Gooische Meisjes. Amanda uit de Gouden Kooi. Zomaar wat namen van opmerkelijke persoonlijkheden uit RTL-realityseries. Hoe kun je optimaal profiteren van zulke uitgesproken types? Door ze nog één keer in een programma te zetten waarin de ultieme realityster wordt gezocht. En zo zal geschieden. RTL 5 komt in februari met Echte Meisjes in de Jungle.

Zenderbaas Remko van Westerloo vertelt in Metro over Echte Meisjes in de Jungle: “Tien meisjes die een opvallende verschijning waren in andere realityseries worden in de jungle van Suriname gedropt.” En dan volgt ongetwijfeld een afvalrace waarbij uiteindelijk de ultieme reality-held overblijft.

In het Verenigd Koninkrijk is overigens al iets soortgelijks gedaan met de grootste sterren uit Big Brother in een ultieme editie van het Endemol-format. En nu heeft RTL 5 zijn eigen plan getrokken met voormalige reality-sterren. Nu al smullen!

Zie ook:
- Peer Mascini nieuwe voiceover Echte Gooische Meisjes
- Dit zijn de dellen van RTL’s Dames in de Dop
- Anna uit Dames in de Dop doet gooi naar Next Topmodel

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “RTL 5 herenigt reality-helden in Echte Meisjes in de Jungle

  1. Kim

    Lijkt me een geweldig programma!

      /   Reply  / 
  2. Tim

    inderdaad!

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Ik hoop ook op Bo en Kim uit gooische meisjes, Jennifer (hollands Next top model), Nadia (gouden kooi) en Yasmine (can buy me love)

      /   Reply  / 
  4. brink

    persoonlijk zal ik er niet naar kijken,maar genoeg mannen die denken van oe 10 mooie vrouwen in de rimboe dat wil ik zien.

    alleen waarom het programma meisjes in de jungle noemen,het zijn toch volwassen vrouwen.

    op de 1 of andere manier vind ik “meisjes” redelijk ranzig klinken

      /   Reply  / 
  5. C

    LEUK!!!

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Tja, Huub van de gouden kooi kan je ook zo meesturen met de hagenezen naar de wintersport!

      /   Reply  / 
    1. NDK

      Hij zit liever in de redactie denk ik :)

        /   Reply  / 
  7. Martijn

    Gaat vast een ontzettend leuk programma worden. Ik ga het in indergeval volgen. Leuke locatie ook ´De Jungle´.

      /   Reply  / 
  8. Robbin

    Ik hoop heeeeel erg dat Sharona/Sharon uit Dames in de Dop mee gaat doet, oh, wat was zij leuk..

      /   Reply  / 
  9. esther

    Amanda uit de goude kooi zou echt supper grappig zijn man, love that girl ben benieuwd hoe t met haar gaat enzo

      /   Reply  / 
  10. Topmodel

    waarom wordt sex voor de buch niet herhaald, zou graag monique weer willen zien…………………

    Maarre dit ga ik zeker kijken. Doet “hoeveel eieren zit in een dozijn” ook mee? En die haagse die in de finale stond van dames in de dop.

      /   Reply  / 
  11. r

    haha, ik ken er 1 die mee doet, het is echt leuk! Leuke verhalen ben benieuwd hoe het eruit gaat zien, kan niet wachten! :D

      /   Reply  / 
  12. brid

    Geweldig, hoop dat Nadia van de goudenkooi er ook aan mee doet wat personality kun je er wel bij hebben.

      /   Reply  / 
  13. marcel

    Ik heb net gekeken naar dat programma, maar wat een stel domme wijven bijelkaar zeg. Die blonde is echt super DOM. Zou ze zelf echt niet door hebben dat ze alleen maar mee mag doen omdat ze abnomaal dom is, echt DOM. Net zei ze nog weer iets wat een klein kind nog wel weet hoe het hoort, ze wou eigenlijk zeggen “2 handen op een buik” maar ze kreeg het niet uit haar dom gezicht, ze zei 2 buiken op 1 hand of 1 buik op 2 handen. Zou ze nu werkelijk ZO DOM zijn?? aan haar onnozel uiterlijk te zien wel. Trouwens echt weer een oer hollands programma, zoiets word alleen hier gemaakt, net zoals bv o o tirol. In de rest van europa weten ze niet wat ze zien geloof me. Als dat de Nederlandse tv moet zijn dan is het toch wel erg gesteld met de Nederlandse tv. Zend dan niks uit als ze niet meer weten wat ze moeten laten zien, dit is toch geen tv meer. Zend maar een goeie film uit. O nee dat gaat ook al niet want dan zit je meer naar reclame te kijken dan naar een film. En dat beste mensen is nu de TV anno 2011 hier in dat land waar ze denken dat ze de beste zijn. De rest van de wereld lacht er hard om en het mooie van alles, ze hebben het hier nog niet door ook. Verschrikkelijk zeg wat een land wat een volk. Snel emigreren hier.

      /   Reply  / 
  14. Laura

    Dames in de dop al blijkbaar lang geleden voor Anna, gister op WiSH liep ging ze weer lekker los. Zo strak als maar kan, lekker!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>