De Mol mag tweede reeks Iedereen Is Gek op Jack maken

Goed nieuws voor Linda de Mol en Talpa Fictie: RTL 4 neemt een tweede reeks afleveringen van Iedereen Is Gek op Jack af. Het eerste seizoen van dertien afleveringen trekt momenteel tussen de 1 en 2 miljoen kijkers op de zaterdagavond van RTL 4. Dat is voor zenderbaas Erland Galjaard voldoende om een vervolg te geven aan de comedy. “Volgend voorjaar komen we terug met Iedereen Is Gek op Jack”, bevestigt hij aan deze blog.

De familiezender ambieert al geruime tijd een nieuwe comedyserie. In eerste instantie werd geprobeerd om Zeg ‘ns Aaa nieuw leven in te blazen, maar de kijkcijfers daarvan daalden wekelijks. Uiteindelijk is dat bij één seizoen op RTL gebleven.

Iedereen Is Gek op Jack is een hertaling van de Amerikaanse comedy Everybody Loves Raymond. Talpa Fictie had het recht gekocht om 26 afleveringen te hertalen. Die worden nu dus allemaal verzilverd.

Galjaard heeft overigens nog meer goed nieuws voor zijn kijkcijferkoningin van het weekend. “We zijn vrij ver met een nieuwe dramaserie die Linda ontwikkeld heeft”, blikt hij vooruit op meer drama-ambities. Daarover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Zie ook:
- Kijkcijfers bij Linda de Mol: topkwartier of slecht halfuur
- Kijkcijfers zaterdag: Sterke start Iedereen Is Gek op Jack
- Geen publiek en geen lachband bij Iedereen Is Gek op Jack
- Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5
- Linda de Mol opgelucht dat John niet om transfer vroeg

116 Reacties // Reageer

116 thoughts on “De Mol mag tweede reeks Iedereen Is Gek op Jack maken

  1. Martijn

    Ik vind het zelf nou niet bepaald een geslaagde serie. Wel beter dan Zeg ‘ns Aaa, maar aan Kees & Co, He zonnetje in huis en vrienden voor het leven kan het bijvoorbeeld absoluut niet tippen.

      /   Reply  / 
  2. Willeke

    Kees en Co blijft de beste comedyserie wat mij betreft. Kan niks aan tippen!

    Iedereen is gek op Jack vind ik wel leuk opzich, alleen Jeroen van Koningsbrugge vind ik het leukst.

      /   Reply  / 
  3. B.K.

    Iedereen is Gek op Jack wordt met de aflevering beter, wat heel gebruikelijk is voor dergelijke series. Nu moet ik ook wel zeggen dat Beppie Melissen en Kees Hulst (Coby en Ton) de grappigste zijn van de hele serie. Ik vind in ieder geval wel dat dit momenteel de leukste Nederlandse comedyserie is (niet zo moeilijk ook, met Walhalla en Kinderen Geen Bezwaar als andere opties). Maar het is inderdaad (nog) geen Kees & Co.

    Ben ook benieuwd naar die nieuwe dramaserie. Vraag me ook af of Linda zelf daar dan weer een rol in gaat spelen, aangezien ze ook een paar ideeën had liggen waar ze zelf niet in acteert. Verstandig ook van Erland om achter dit soort dingen een beetje vaart te zetten. Zo hou je Linda iig nog een paar jaar vast, in plaats van dat ze naar SBS gaat.

      /   Reply  / 
  4. Alex

    Het begin viel mij wat tegen, maar het wordt inderdaad met de week beter, en sinds de 5e aflevering zijn de afleveringen ook veel leuker geworden. Ik blijf het alleen jammer vinden dat ze de afleveringen rechtstreeks gekopieerd hebben en ik hoop dat ze ooit nog eens verdergaan met zelf geschreven afleveringen. Het is idd (nog) geen Kees en Co (kijkend naar de seizoenen met Rik Hoogendoorn vind ik Kees en Co nog steeds de beste Nederlandse comedy en ook ‘t zonnetje in huis was een topserie), maar Gek Op Jack vind ik zeker een geslaagde comedy, vooral Beppie speelt echt geweldig als moeder!

      /   Reply  / 
  5. Levi

    Gek op Jack wordt inderdaad een stuk leuker naar mate het einde ervan nadert. Ze moeten bij de tweede reeks toch meer aandacht besteden aan de afleveringen.

    Daarnaast ook weer met een dramaserie komen. Dat moordvrouw met wendy van dijk gaat volgens mij nooit komen en lijkt me ook een stuk duurder om te maken met alle flikkenmaastricht specialeffects. Maak eens iets als Brothers & Sisters.
    Of kom opnieuw met Voetbalvrouwen..

      /   Reply  / 
  6. $ Dollar Bill $

    De leukste comedies blijven gewoon Flodder, Sam Sam en Vrienden voor het Leven. Alles daarna was gewoon niet zo grappig.

      /   Reply  / 
    1. David

      Eens, dat is ook mijn top3. Al was ‘Mijn dochter en ik’ ook erg leuk, maar ik verdenk mezelf ervan dat dat kwam doordat ik de hoofdrolspeelster toen wel erg leuk vond ;)

        /   Reply  / 
  7. Daan

    Leuk! Hoop dat het een succes blijft zodat talpa nog een aantal afleveringen kan aankopen. Voor de volgende serie dienen ze dan wel een nederlandse Amy te vinden, die toch in veel afleveringen een rol speelt.

      /   Reply  / 
  8. Willeke

    Kees en Co mag van mij ook weer terugkomen. Wat een geweldige serie was dat zeg!

      /   Reply  / 
    1. Alex

      Helemaal mee eens, maar dan vond ik vooral de eerste 5/6 seizoenen het best, toen Ben eruit ging werd het wel minder grappig, Simone Kleinsma en Rik Hoogendoorn hadden zoveel chemie, dat was echt zo grappig!

        /   Reply  / 
      1. Willeke

        Ja echt he! Die seizoenen met Victor Low vond ik wat minder. Sascha Visser vond ik wel erg leuk daar :)

          /   Reply  / 
      2. Jerrold

        Simone gaf bij Paul de Leeuw een paar maanden terug aan, weer zo’n soort serie te willen maken.

          /   Reply  / 
    2. C.W. Heuckeroth

      Nou, ik heb nog nooit zoiets onleuks gezien als Kees en Co.

        /   Reply  / 
  9. Rafaël

    Ik vind Iedereen is gek op Jack ook de laatste weken steeds leuker geworden!
    Leuk dat er een tweede seizoen komt!

      /   Reply  / 
  10. Willeke

    Oeh als er een 2e reeks van Kees en Co word gemaakt.. Of in ieder geval een komedie met Simone Kleinsma.. Dan ga ik echt kijken! Die serie was zo leuk!

      /   Reply  / 
  11. Jordy

    Kees en Co, SamSam, Het zonnetje in huis, Vrienden voor het leven, SamSam en zelfs Wat schuift ‘t? zijn voor mij nog altijd de beste vertaalde comedy’s van Nederland. Ik vind Iedereen is Gek op Jack nog veel te Amerikaans overkomen, is het echte format redelijk veranderd (Van Raymond/Jack gaat nu ineens de spotlight vooral op Barbara) en eigenlijk ook veel te overbodig geproduceerd; Ik heb bij deze Vertaling (Raymond was origineel Amerikaans, dus geen HER- maar VERtaling) namelijk niet het idee dat ik naar een écht Nederlandse serie kijk, zoals bij de andere vertalingen… Maar gewoon Raymond in het Hollands. Kees en Co was een DIRECTE LETTERLIJKE vertaling (Tot op de exacte camerashots en het halve decor toe!) van zijn origineel 2.4 children, maar bij die serie had ik tenminste het gevoel naar een echt oerhollands gezin te kijken. Dát was dan ook gewoon de kracht van de reeks in zijn eerste 5 seizoenen.

    En ‘Wat schuift ‘t’, de comedyserie van 1 seizoen uit 1995 met Kraaijkamp Junior vond en vind ik nog steeds (Waarschijnlijk als 1 van de weinige) gewoon een geweldige reeks. Mooiste van de grap is dat ik daar het origineel ‘Only fools and horses’ nog niet van gezien heb.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Twee keer SamSam? :P

        /   Reply  / 
      1. Jordy

        Jup, die serie vind ik ZÓ goed. xD Nah, foutje bij het typen van het bericht ;) Maar je snapt het punt wat ik het bericht wil maken, toch? :)

          /   Reply  / 
  12. diana

    Gek op jack komt met een tweede seizoen. En yes terecht het is hartstikke goed bekeken beter dan kinderen geen bezwaar en sing off hopelijk volgen er meer seizoenen kees en co , sam sam mij dochter , vrienden voor het leven en sam sam allemaal kopieen nou en gek op jack is nu op dit moment leukst comedy van nederland

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      Vertaling please?

        /   Reply  / 
  13. Jerrold

    lol Diana jij kan niej lulle hoor.

      /   Reply  / 
  14. diana

    @jerrold wat bedoel je ? het ia wel zo jammer voor je

      /   Reply  / 
  15. diana

    ik bedoel het is wel zo

      /   Reply  / 
  16. Jerrold

    Dat we eerst moeten ontcijferen wat jij schrijft.

      /   Reply  / 
  17. diana

    oke moeilijk lezen he ? sorry maar ik schrijf duidelijk

      /   Reply  / 
    1. Jordy

      Geloof me; Dat doe je niet. Echt niet. Je schrijft echt heel onduidelijk en sommige mensen zeggen dat netjes tegen je, je hoeft dan niet zo asociaal te reageren ‘Moeilijk he, lezen’ want als jij zo slecht schrijft kunnen wij net zo goed zeggen; Moeilijk hè? Schrijven.
      Over wat jij opnoemt, dat al die comedy’s kopieën zijn; Dat klopt. Dat zei ik namelijk ook al in mijn lange bericht, maar blijkbaar zijn lange berichten lezen niet voor jou weggelegd? In ieder geval, ik snap niet wat daar fout aan is, want Gek op Jack is óók een directe kopie. Alleen veel slechter dan de comedy’s Kees en Co, SamSam, Mijn dochter en ik en Het zonnetje in huis.

        /   Reply  / 
  18. Tom

    Te gek. Een 2de seizoen. Zoals de meeste al zeiden. Kees en Co is een van de beste comedys, maar waarom gelijk zo negatief over gek op Jack. Seizoen 1 t/m 5

      /   Reply  / 
  19. Tom

    Van Kees en Co. Is ook letterlijk gekopieërd.

      /   Reply  / 
    1. Timo

      Maar het blijft leuk. Ik heb de laatste 2 seizoenen op Comedy Central Family echt al meerdere keren helemaal weer gezien. En kijk nog steeds af en toe het 1 na laatste seizoen via VOD van CC Family terug. Het is ene leuke en vooral grappig (erg belangrijk) comedy. En Simone Kleinsma heeft een hele goede comedy-timing mijn inziens ook. RTL zou rond haar dan ook een nieuwe familie comedy moeten gaan ontwikkelen. Ik denk dat het prima zou scoren.

        /   Reply  / 
      1. diana

        sorry , dat was de niet de bedoeling maar gek op jack is niet slecht want er komt een tweede seizoen kees en co is leuk ik heb alles 100 keer gezien gek op jack is ook een kopie maar soms zijn de scenes iets anders alleee de verhaal blijt wel hetzelfde en ik heb de dvd beseteld

          /   Reply  / 
        1. Jerrold

          Jezus, leer nu eens typen! iedereen is gek op jack krijgt een vervolg omdat de kijkcijfers goed zijn, niet omdat de serie zo leuk is….

            /   Reply  / 
          1. diana

            hou op met zeuren ik vind gek op jack leuk jij hebt geen humor kees en co was leuk van s1 tot s5 zonder ben niet leuk. gek op jack is wel leuke serie daarom krijgt het een vervolg de kijkcijfer zijn ook goed

              /  
  20. diana

    kees en co s01tot s05 is alleen leuk de rest niet

      /   Reply  / 
  21. diana

    kijkcijfers zijn goed en de serie is goed deal with it

      /   Reply  / 
  22. diana

    jezus hou op met zeuren

      /   Reply  / 
  23. Jerrold

    Hij krijgt een vervolg omdat de kijkcijfers boven de miljoen zitten. De serie is totaal niet grappig. Dianatje.

      /   Reply  / 
  24. diana

    jij hebt geen humor

      /   Reply  / 
  25. diana

    niet alleen om de kijk cijfers hoor het is een leuke serie jeroldo

      /   Reply  / 
  26. diana

    kijk het dan niet en kom niet op deze site ik heb de dvd besteld en ik kijk het vaker dan 1 x rot op man

      /   Reply  / 
  27. jerrold

    Dom mens.

    1. Ik kijk het niet, er staat nergens dat ik het nog steeds kijk.

    2. Deze site gaat over media, dus niet alleen jack.

    3. Waarom de dvd bestellen? Je kan ze gratis terug zien op rtlxl (xxl voor u)

    4. Handel eens niet zo impulsief, wat je doet noem je triple posting.

      /   Reply  / 
  28. diana

    ten eerste jij hebt geen humor en je bent een eikel
    ten tweede de seie is echt grappig
    ten derde hou je erbuiten en je kijkt het nog steeds anders kan je niet zeggen dat het leuk is sukkel en dom mens ben je zelf

      /   Reply  / 
  29. diana

    ik bedoel serie

      /   Reply  / 
  30. jerrold

    Mij dom noemen terwijl je zelf een fout maakt haha.

    Ik heb 2 afleveringen gezien van goj. Ik houd mij er niet buiten aangezien wij een discussie hebben. Waar haal jij uit op da ik geen humor heb? Op mediacourant vind iedereen je ook al zo dom.

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      En ook dom op GTST Courant. En vast vele anderen.

        /   Reply  / 
      1. Jerrold M

        is het zo erg haha? ze heeft geen idee hoe ze is denk ik, of ze moet een beperking hebben.

          /   Reply  / 
        1. Nathan

          Nou ze komt bij mij E.V.A dom over op GTSTCourant, Mediacourant en nu hier. HAHA.

            /   Reply  / 
          1. Jerrold M

            hahaha lolz

              /  
  31. diana

    jij bent dom mij meoet je niet dom noemen oke jeroldo

      /   Reply  / 
  32. diana

    twee afl kan je niet zeggen dat het niet leuk is de andere 11 afl zijn niet van jou niveau je begrijpt het niet eens daarom mag je van je ouders niet eens kijken waarshijnlijk moet je slapen rond die tijd

      /   Reply  / 
  33. diana

    LAAT MIJ MET RUST EIKEL

      /   Reply  / 
  34. diana

    je hebt ook geen humor eikel

      /   Reply  / 
  35. jerrold

    Hahaha, jawel dat kan ik wel. Ik heb volgends mij de eerste en de 1na laatste gezien. Na die 2 aflevering zie je dat het echt voor de gemiddelde nederlander is. Diana ik woon op mijzelf, dus ouders? Over niveau gesproken. En ik laat je niet met rust dom wijf haha.

      /   Reply  / 
  36. diana

    nou ik denk niet dat je op jezelf woont eikel nou ik wel en welterusten om 19.00 jij laat me met rust domme eikel ja want ik laat jou met rust ik ga me tijd niet verspillen aan een eikel als jij

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      Waarom ga je dan nog 4000 berichten hieronder door :D ?

        /   Reply  / 
      1. Jerrold M

        leuk he haha

          /   Reply  / 
  37. diana

    Jij bent kinderachtig om iemand lastig te vallen ,dus bij deze laat mij met rust als je het kan tenminste? Maar ik denk het haast niet ik wil niet gemeen tegen jou doen dus bij deze sorry hoe oud ben je eigenlijk ? Want volwassen mensen doen dit niet ik heb niks tegen jou persoonlijk je mag een mening hebben natuuirlijk mag dat ,maar noem mij niet dom oke

      /   Reply  / 
  38. diana

    Trouwens je kan niet alle af terug kijken ,dvd is veel leuker en alle af op dvd ze halen steeds afl weg dus hoe weet je dat ? Je kijkt het toch niet ?

      /   Reply  / 
  39. RTLXL

    Beste mevrouw D(iana)om,

    hierbij deel ik u mede dat alle afleveringen terug te zien zijn via rtlxl (url; http://www.rtl.nl/xl/#/a/235817/). Wij halen geen afleveringen weg. Wel kan het voorkomen dat u moet gaan betalen in de toekomst om afleveringen terug te zien.

    Tevens vinden Jerrold en velen andere (j.E.V.A) lol, hierna te noemen “wij”, dat je erg erg dom bent.

    Met vriendelijke groet,
    RTLXL

      /   Reply  / 
  40. diana

    nou dat ben ik niet rtlxl ik kan gratis kijken is belachelijk dat je noet betalen sorry jullie zijn dom ik niet hoor

      /   Reply  / 
  41. diana

    niet met vriendelijke groet diana en noem mij niet dom

      /   Reply  / 
  42. diana

    ik kom hier niet graag,want je mag je eigen mening niet eens geven hoe dom is dat? jullie kennen mij niet eens dus hou op mij dom te noemen oke? waarschijnlijk weten jullie niet eens wat slim is ? als jullie iemand dom noemen en je kan niet eens terug kijken omdat het elke keer vast loopt

      /   Reply  / 
  43. RTLXL

    Beste Diana,

    Dan is er iets met de instellingen mis van uw pc.

    Met vriendelijke groet,
    RTLXL

    focking dom wijf

      /   Reply  / 
  44. diana

    nou niks mis met mij pc hoor !!!!!!!!!
    ik hoor van veel mensen dat het vastloopt
    waarom schelden? nou bedankt voor de antwoord not!!!!! wie je ook bent jij bent dom ik niet jij scheld ik stel normaal een vraag

      /   Reply  / 
  45. diana

    een laat je na kijken

      /   Reply  / 
  46. Jerrold M

    Leer hoofdletters gebruiken kut wijf

      /   Reply  / 
  47. Nathan

    Jeetje Diana, jij laat je wel weer van je beste kant zien he?
    Op GTSTCourant ben je ook al een beetje dom vind ik, E.V.A. En ook op Mediacourant en nu ook hier.
    Sorry Diana maar face the truth. ;)

      /   Reply  / 
  48. Jerrold M

    hahahaha, ze heeft zo’n honger de hele tijd, hap hap hap hap

      /   Reply  / 
  49. Willeke

    Wat is het hier toch gezellig.. :P
    Diana meid laat je nakijken.. of negeeri edereen hier gewoon dat is het beste ook voor jezelf. Als je op iedereen gaat reageren vinden ze het alleen maar leuk.

    En Diana.. Je moet ook wel wat beter op je spelling letten.. :P

      /   Reply  / 
    1. Nathan

      Inderdaad.

        /   Reply  / 
  50. diana

    Laat jullie jezelf nakijken en jij schrijft ook niet goed hoor !
    jij moet ook op je spelling letten hoor hoor wie het zegt ? contoleer wat je hebt geschreven en verstuur het dan willeke

      /   Reply  / 
  51. diana

    jeraldo you face the truth sweetheart

      /   Reply  / 
  52. Willeke

    Ik schrijf nog altijd beter als jij lieve schat. Maar ja ik kan blindtypen he en dan vergeet je soms weleens een letter..

      /   Reply  / 
  53. diana

    ja, ik kan het ook beter dan jou lieverd laat mij met rust !!!

      /   Reply  / 
  54. Nathan

    Diana zit jij soms in een weeshuis? Je komt hongerig over, je hapt zo!

      /   Reply  / 
  55. Bernie

    Beste Willeke en Diana: allebei fout. Het is ‘dan jij’ en niet ‘als jij’ of ‘dan jou’…. En Diana, gebruik gewoon eens wat leestekens en hoofdletters, dan is je tekst beter leesbaar! En dat bedoel ik gewoon als aardige tip!

      /   Reply  / 
  56. diana

    nee ik woonzelfstandig

      /   Reply  / 
  57. Willeke

    Nou volwassen kom je dan niet over..

      /   Reply  / 
  58. diana

    Nou, jij ook niet lieverd

      /   Reply  / 
  59. diana

    Ik laat me niet gek maken,en vanaf nu negeer ik jullie

      /   Reply  / 
  60. Willeke

    Doe maar meid. Ben benieuwd hoelang je het volhoudt.. xD

      /   Reply  / 
  61. disd

    Diana ook op mij kom je kansloos over! Veel plezier met de hele dag series kijken, de werkenden onder ons betalen jouw uitkering wel.

      /   Reply  / 
  62. jerrold

    Haha, ja een uitkering voor mensen met een geestelijke beperking

      /   Reply  / 
  63. diana

    Hoezo? Jullie komen dom over door dit te zeggen. Jullie zijn zielig echt waar!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      Nogmaals, je hebt een geestelijke beperking.

      Autistisch of gewoon dom.

        /   Reply  / 
  64. Willeke

    Dit is echt te komisch. Je zei toch dat je niet ging reageren Diana? Wat doe je nu dan? :P Haha :P

      /   Reply  / 
  65. diana

    Ik wil alleen maar zeggen dat ik kees en co leuk vindt ,maar met comedy moet je op een gegeven moment mee stoppen.Anders is het gewoon niet leuk meer ik vind bijvoorbeeld kees en co leuk van seizoen 1 tot seizoen 5 de rest is niet echt leuk rik hoogendoorn is gewoon grappig. En ingek op jack is jeroen van koningsbrugge en de kees hulst grappig . @ willeke ik heb niks tegen jou lieverd maar als je zo doet dan ja, jammer voor je dan

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      Inderdaad, op een gegeven moment moet je stoppen! Dus geen seizoen 2 voor iedereen sux jack.

        /   Reply  / 
  66. diana

    @ willeke mag ik vragen hoe oud je bent ? Want ik wil geen ruzie maar jullie doen dom hoor !! Sorry dat ik dat zeg , maar ik doe helemaal niks jullie kennen mij niet eens ik kom hier gewoon om te reageren tot ziens diana

      /   Reply  / 
  67. diana

    Ik bedoel in gek op jack zijn jeroen van koningsbrugge en kees hulst echt grappig .Ik type snel op me telefoon en ik let even niet op !!

      /   Reply  / 
  68. Willeke

    @Diana: Ik ben ook niet boos op jou hoor :P Maar ik zag zo’n lange lijst van reacties en ik zag jou naam er tussen staan dus ja :P

    Ik ben trouwens 19, word 17 juli 20 ;)

    En ja Jeroen van Koningsbrugge is zó geniaal fantastisch! In Ik hou van holland ben ik altijd voor zijn team haha :P

      /   Reply  / 
  69. diana

    Ja , ik ook maar ik hou van holland komt terug in september maar ik weet niet zeker of het echt zo is maar gek op jack is echt leuk en komt terug, volgend voorjaar dius bij deze sorry oke ik ben ook in juli jarig de 28e en ik word 32 ja daarom maak ik geen ruzie en ik wil ook geen ruzie

      /   Reply  / 
  70. Willeke

    Ben jij ook al in juli jarig? Zowat de helft van de mensen die ik ken is in juli jarig :P heb sowieso al 2 collega’s die zijn ook al in Juli jarig.

      /   Reply  / 
  71. diana

    Ja dat ken ik en een collega van mij is de 27e juli jarig , ik ken niet heel veel mensen die in julli jarig zijn , maar vier jij je verjaardag ik vind dat niet leuk ik spreek je later kijk jij ook gtst ?

      /   Reply  / 
  72. diana

    @ jerolld het spijt me oke ? Ik wil geen ruzie jij mag je mening geven hoor , dus vanaf nu geen ruzie meer zullen we dat doen ? Ik heb niks tegen jou hoor!!!!

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      Je schrijft me naam fout :|

        /   Reply  / 
  73. Jerrold M

    gtst is kut btw

      /   Reply  / 
  74. Willeke

    Ja ik kijk GTST. SInds 3 jaar ofzo pas :P Eerst volgde ik het niet ik zat op een avond te zappen en toen kwam ik erop. Toen wilde ik weten hoe het verder ging en al gauw ging ik het dus elke avond kijken :P

      /   Reply  / 
  75. Jerrold M

    Wel geil in gtst zijn die gayz, focking geil

      /   Reply  / 
  76. C.W. Heuckeroth

    Will je me nummer jerald?

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      lol wat bedoel je daar nu weer mee LOL?

        /   Reply  / 
    2. Jerrold M

      EEEY Ga jij is effe zeggen wat je daarmee bedoeld NU LOLZ. oude gay zkr lol? altijd oude gayz

        /   Reply  / 
  77. diana

    Sorry , jerrold is het zo goed? Je mag je mening geven maar gek op jack komt en het hoeft niet voor altijd door te gaan , soms moet je stoppen met comedy , als je het niet leuk vind is jammer maar dat is dan maar zo . Ik ben niet boos op je als ke niet boos op mij bent ? Maar mag ik vragen hoe oud je bent ? En wat jij wel leuk vind

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      Niemand is boos op iemand, ik zit met je te fucken, weet je hoe grappig jij bent lolz …

      Wat ik leuk vind? kees en co, zonnetje in huis, vrienden voor het leven etc eingelijk al die ouwe shit ..

      En gtst gay scene natuurlijk focking lekkah aha.

        /   Reply  / 
      1. Jerrold M

        ben 20 btw.

          /   Reply  / 
  78. diana

    Ja,maar seizoen 2 van gek op jack komt maar je mag je mening geven , ik bedoel over andere comedy’s kees en co ,sam sam , het zonnetje in huis allemaal leuk maar net gestopt op het goede moment te lang door gaan zou niet leuk meer zijn

      /   Reply  / 
  79. diana

    Dat heb ik allemaal al gezien gek op jack is iets nieuws en gebaseerd op everybody loves raymond,maar ik vindt het leuk oke leuk leeftijd zie je je kan ook vriendelijk zijn maar waarom vindt je gek op jack niet leuk ? Het is maar een vraag ?

      /   Reply  / 
  80. Jerrold M

    Als de lachband aan staat in iedereen is gek op jack (al zeggen ze dat het echt lachen is) dan heb ik echt iets van? huh was er iets grappigs? de enige actrice die het nog een beetje te pruimen maakt is beppie. Natuurlijk kan ik vriendelijke doen .. maar je bent gewoon te geinig om mee te fucken ….

      /   Reply  / 
  81. diana

    Het is een lachband maar , met echte mensen die het eerst zien maar jeroen is het grappigst en de vader de moeder is wel oke zij is ook wel leuk. Nou ik vind dat niet leuk maar als je zo normaal doet tegen me kan ik ook normaal tegen jou doen en ik doe het ook

      /   Reply  / 
  82. RTL4

    Buitengewoon lachwekkend en ronduit beschamende ‘ruzie’ die hier plaatsvindt. Allereerst vind ik dat jij, Diana, niet steeds door moet gaan. Reageer er gewoon niet op!

    Daarnaast, Jerrold, volg ik al enige tijd wat reacties van jou. Zowel hier als op Mediacourant. Echt veel zinnigs komt er niet uit. En dan bij 20 jaar? Ik zou me doodschamen als ik op die leeftijd nog zulke kinderachtige en lompe reacties zou schrijven. Vooral die reactie over ‘gay scenes in gtst’. Ga toch een vriend zoeken!

    Trieste bedoeling hier.

      /   Reply  / 
    1. Jerrold M

      Ga jij eens aan me piemel zuigen, nu :|

        /   Reply  / 
      1. Jerrold M

        Ter verduidelijking, het is geen ruzie, ik zit haar alleen maar uit te lokken ;)

          /   Reply  / 
  83. diana

    @ rtl4 is al goed bedankt !

      /   Reply  / 
  84. diana

    Nou , ik wil jou ook niet je bent te jong voor mij , laten we het hier bij houden oke? Ik heb niks tegen je maar zoek iemand anders maar

      /   Reply  / 
  85. diana

    Nou , tot ziens !!!!!!!! Ik vind het niet zo leuk meer hier

      /   Reply  / 
  86. Delano

    Hahah,
    RTL4 is volgensmij de enigste verstandige hier..
    Hij heeft wel echt gelijk..

    Jarold, ben je sirieus 20 en dan nog zulke reacties ?
    Lolz…

      /   Reply  / 
  87. jerrold

    Lol, uhm, check je spelling even aub :) . En dat noem je trolling …..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>