Cherso-jongeren zien wel geld voor Oh Oh Tirol

Binnenkort vertrekken Sterretje, Jokertje, Sniper, Matsu Matsu, Barbie, Kabouter, Little Princess en Elize naar de sneeuw voor Oh Oh Tirol, de opvolger van Oh Oh Cherso. Zagen de acht geen cent voor de opnames van die RTL 5-hitserie, voor Oh Oh Tirol hebben ze wel een gage weten te bedingen. Dat vertelt Samantha de Jong (Barbie) in Veronica Magazine. “Anders had ik het natuurlijk niet gedaan. Ik moet wel m’n geld verdienen”, vertelt de voormalige verkoopster van een kledingwinkel.

Het achttal verdient inmiddels een leuke boterham in het schnabbelcircuit. Voor een paar duizend euro komen de helden van Oh Oh Cherso langs voor een liedje, handtekeningen zetten en foto’s laten nemen.

Voor het reisje naar Chersonissos kregen de reality-kandidaten dus geen geld, alleen een gratis vakantie in een luxe verblijf. Barbie: “We hebben niets gekregen voor ons aandeel in de serie. Het was misschien wel aardig geweest als ze ons allen nog wat hadden gegeven na het grote succes van Oh Oh Cherso. Volgens mij hebben ze er genoeg geld mee verdiend.”

Overigens heb ik begrepen dat ook Eyeworks geen extra geld heeft gezien voor Oh Oh Cherso. Die serie is tegen een vaste prijs aan RTL verkocht, waar het een ongekend succes bleek met scores tot 1,5 miljoen kijkers. Die extra reclame-inkomsten zijn ten goede gekomen aan RTL, die een gok nam met het uitzenden van de nieuwe titel. Wel kan het natuurlijk zo zijn dat producent Eyeworks een hogere gage heeft bedongen voor het vervolg.

Oh Oh Tirol is vanaf maart te zien op RTL 5. De zender komt ook met een serie Echte Meisjes in de Jungle, waarin kandidaten uit verschillende reality-programma’s uit het verleden meedoen aan een nieuw avontuur, een soort battle van de reality-bitches.

Zie ook:
- RTL 5 herenigt reality-helden in Echte Meisjes in de Jungle
- Krijgt Oh Oh Cherso vervolg in de sneeuw van Kirchberg?
- Barbie heeft spijt van losbandige acties Oh Oh Cherso
- ‘Vervolg Oh Oh Cherso: Met koorballen naar Ibiza’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Cherso-jongeren zien wel geld voor Oh Oh Tirol

  1. Nog anoniemer

    Tsss, belachelijk als je het mij vraagt. Ze mogen al voor niets op reis. Dat ze zichzelf voor lul zetten is hun probleem.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Dat ze het voor het geld doen voorspeld niet veel goeds voor de serie.

      /   Reply  / 
  3. j006t

    Leuk! =D
    En die serie in de jungle lijkt me ook heel grappig haha ;p

      /   Reply  / 
  4. brink

    kunnen we geen geld inzamelen om ze daar tehouden?
    om er nooit meer wat van tehoren

      /   Reply  / 
  5. Robin

    Denk dat het een enorme flop wordt en daarbij heb ik het enorme succes van de vorige serie ook nooit begrepen.
    Ben ik een van de weinigen blijkbaar die het gewoon walgelijk vind.

      /   Reply  / 
  6. Sleurhutje

    Mijn kinderen gaan dus niet naar Tirol op vakantie

      /   Reply  / 
  7. bart

    ja dat hadden ze moeten bedenken voor ze er aan begonnen. volgens mij hebben ze niks te klagen als je die prijzen van handtekensessies ziet. gewoon weer lekker aan het aandachtstrekken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>