Barbie heeft spijt van losbandige acties Oh Oh Cherso

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso. Tot op heden zagen we haar vooral als feestbeest en lachebekje. Maar in Van der Vorst Ziet Sterren was ze gisteren opeens ontwapenend zichzelf. “Van de eerste afleveringen schrok ik wel. Oh Mijn God. Dan vroegen ze aan mij ‘wat is het eerste dat je gaat doen in Chersonissos’ en dan riep ik: ‘Neuken!’. Ik zag dat en dacht: ‘Wat erg!’ Op dat moment denk je er niet over na, maar als ik het terugzie denk ik: ‘Ben ik dat?’. Daar had ik wel op moeten letten.”

Ze vervolgt: “Je krijgt sowieso een naam als je op televisie bent. Mensen gaan dingen over je denken terwijl ze je helemaal niet kennen. Nee, ik ben geen keurig meisje, dat zeg ik ook niet.”

Barbie werd benaderd tijdens het uitgaan door iemand van producent Eyeworks of ze mee wilde doen. Enkele maanden later was het in kannen en kruiken. “Ik vond het heel gaaf, zo’n kans krijg je natuurlijk nooit meer. Ik heb altijd al iets met tv gehad, ik wilde altijd bekend worden.”

Binnenkort gaat de ploeg van Oh Oh Cherso het land door van discotheek naar discotheek met een eigen show. Verder zijn er vergevorderde plannen voor een vervolg van de serie in de sneeuw. Afgelopen donderdag keken er een krappe 1,5 miljoen mensen naar Oh Oh Cherso op RTL 5.

Zie ook:
- Wèèr meer kijkers Expeditie Robinson en Oh Oh Cherso
- Carlo Boszhard doet Jokertje: Eerste beelden De TV Kantine
- Krijgt Oh Oh Cherso vervolg in de sneeuw van Kirchberg?
- Jokertje: Oh Oh Cherso wordt alleen maar extremer

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Barbie heeft spijt van losbandige acties Oh Oh Cherso

  1. Albert Bolink Hengelo

    Berouw komt na de zonde met die opmerking omtrent n****n , en tegenwoordig komt echt al het pulp op de TV. Had je eerst bij de Nederlands Christelijke Radio Vereniging man bijt hond nu mag je kijken naar een dom blondje uit den haag met haar vriendjes.

      /   Reply  / 
  2. oh oh valtho

    Tjah meissie, nu is het te laat!

      /   Reply  / 
  3. Miep Meppen maar

    Jaja, waar het hart van vol is loopt de vagina en de mond van over!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>