Peer Mascini nieuwe voiceover Echte Gooische Meisjes

De eerste aflevering van Echte Gooische Meisjes zit er weer op. Deze was gisteren te zien bij RTL 5. Het was even spannend om te horen wie de voiceover-teksten zou verzorgen bij de reality-soap. Want dat werd altijd gedaan door Beau van Erven Dorens, maar die is naar SBS 6 vertrokken. Producent Eyeworks heeft buiten het vaste adressenbestand van RTL gezocht, want Peer Mascini voorziet Pauline, Bo, Leslie, Kimberly en de rest van zoetsappig commentaar.

Peer Mascini is bij velen nog altijd bekend van de melkreclame en meer recent de (verboden) kaasreclame. De acteur speelde ook in meerdere films en series. Nu heeft hij er dus een klusje bij als voiceover van Echte Gooische Meisjes.

Geen slechte keuze. Afgaande op zijn accent komt Mascini – net als Van Erven Dorens – uit hetzelfde milieu en beschikt hij over dezelfde gevatheid. Het maakte Echte Gooische Meisjes in elk geval weer aangenaam om naar te kijken.

Zie ook:
- Bruiloft en verhuizing in nieuwe serie Echte Gooische Meisjes
- RTL 5 huurt nieuwe Echte Gooische Meisjes in

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Peer Mascini nieuwe voiceover Echte Gooische Meisjes

  1. Cees

    Ik heb nog zo gezegd, GEEN BOMMETJE :)
    Maar Peer is geweldig, van mij mag hij meer voice-over werk doen!!

      /   Reply  / 
  2. Casper

    Huh is dat gisteren op geweest?
    Ik zie niets op rtlgemist

      /   Reply  / 
  3. blaset

    peer het is niet alleen tof maar ook geweldig om naar jou te luisteren ik hoop dat ik ook nog zo funny ben als jij op deze leeftijd.echt bizar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>