Cristina Curry stapt uit Modemeisjes met een Missie

Het zit RTL 5 niet mee met zijn real-life soaps. Gordon zou series produceren met Sylvia Geersen (Holland’s Next Topmodel) en Cristina Curry en haar vriendinnen. Maar Geersen belandde in een afkickkliniek terwijl Curry zich nu terugtrekt uit het project dat luistert naar de naam Modemeisjes met een Missie. Curry verhuist naar Los Angeles, meldt het AD, en kan daardoor niet meer worden gevolgd.

De 20-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry zou samen met drie andere meisjes gevolgd worden bij het opbouwen van hun showbizzcarrière.

Model Josh Veldhuizen, een goede vriendin van Curry, wordt samen met model Maria en ondernemer Tamara nog wel gevolgd door RTL.

Op 28 februari presenteert RTL 5 zijn voorjaarsprogrammering. Dan ook meer over de real-life soaps en andere programma’s van de zender.

Zie ook:
- Van Westerloo: Vernederlandste vooravond RTL 5 succes
- RTL 5 met real-life soap Christina Curry
- Soap Sylvia Geersen opmaat naar contract Victoria’s Secret

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Cristina Curry stapt uit Modemeisjes met een Missie

  1. Topmodel

    Gelukkig maar. Ik wil echt niet dat mijn maandagavond vervuild wordt met een dergelijk programma. Er zijn genoeg modemeisjes te volgen. Zijn er geen oudkandidaten van HNTM die gevolgd kunnen worden? Wat doen de modisten tegenwoordig (ex kandidaten van project catwalk, fashion designer). Ik denk dat als deze mensen weer een kans krijgen (net als de vele zgn zangers en zangeressen) ze meer naam voor zichzelf kunnen maken. Na een grote hoeveelheid aan modeprogramma’s kennen we alleen Kim en Sylvia, dat kan beter.

    Hoe gaat het trouwens met Django? En Roos (onterechte winnares als je het mij vraagt, ben dus ook benieuwd of Shari of Amel inmiddels een betere carierre hebben). Ik denk dat daar ook leuke programma’s voor te verzinnen zijn.

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Ze zouden inderdaag eens een progamma moeten maken waarin ze afvallers/winaars van dergelijke progamma’s volgen.
      Ik ben bijvoorbeeld zeer benieuwd hoe het nu met Daisy (HNTM1), Jennifer (HNTM4), Dewi (idols1), Nathalie (idols4), Alice(Idols 2), Janice (Projectcatwalk), Anna (Dames in de dop) en vele andere gaat

        /   Reply  / 
  2. Judy

    nou aan die christina curry missen we dus niks, die kan beter in LA blijven, daar past ze veel beter thuis met die arrogante lelijke kop van dr.
    ben meer geinteresseerd in mensen met echte passies die echt iets bereikt hebben en niet in zo’n verwend puberdochtertje van die denkt dat ze geweldig is. wat een attitude heeft dat mens zeg. zegt doodleuk op tv dat ze zichzelf geweldig vind.. ???

      /   Reply  / 
  3. maus

    Josh Veldhuizen is pure vervuiling op je tv………Doet vanalles maar een beetje en vind zeichzelf fantastisch! Verschrikkelijk dat dit soort programma,s worden gemaakt over leeghoofden die alleen maar aan champagne kunnen nippen en de c ster kunnen uithangen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>