RTL en John Williams nog even met elkaar door

John Williams heeft vandaag een nieuw contract getekend bij RTL. Williams is dit najaar te zien met Een Dubbeltje op z’n Kant in Bedrijf en straks ook weer met Bonje met de Buren. Voor hoeveel jaar de twee met elkaar in zee zijn gegaan, is niet gemeld.

John: “RTL 4is als een warm bad, ik kan hier kritisch zijn en als er iets is, kan ik altijd aankloppen. Door het onderling vertrouwen en de kansen die ik krijg, kan ik mij blijven ontwikkelen.”

Ook Erland Galjaard is blij. “John is een zeer gewaardeerd multi talent en als trouble-shooter weet hij heel goed hoe mensen uit lastige situaties kunnen worden geholpen. Zijn rol als mediator in Help, Mijn Man Is Klusser, Een Dubbeltje op z’n Kant en Help, Mijn Man Heeft Een Hobby, is dan ook doorslaggevend voor het succes van deze programma’s. Hij deinst nergens voor terug, ook niet voor de legendarische imitatie van Beyoncé vorig jaar, tijdens Let’s Dance. Wij zijn er trots op dat John bij ons te zien is.”

Zie ook:
- Donderdag RTL 4: Dubbeltje op z’n Kant + Zesde Zintuig
- Op de emotie gestoeld: Bonje met de Buren

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL en John Williams nog even met elkaar door

  1. anoniem

    Mooizo. Er komt ook een nieuw seizoen Help mijn man is klusser.

      /   Reply  / 
  2. stefan

    Een ondergewaardeerd tv talent. Gefeliciteerd John.

      /   Reply  / 
  3. edward

    vind hem geweldig gefeliciteerd kerel je bent ook echt een rtl geworden

      /   Reply  / 
  4. Topmodel

    Zonder John, waren deze programma’s idd niets. John is lekker brutaal en heeft geen blad voor de mond. Hij weet de kandidaten de juiste spiegel voor te houden. Van der Vorst maakt op zich vergelijkbare tv maar dan zonder die spiegel, Vorst helpt meer. John zegt waar het op staat en dat het je eigen schuld is. Diepe respect voor deze gast. Is begonnen als belspel “chick” en heeft als enige van het gros belspelchicks een echt baan eraan over gehouden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>