RTL 4 herintroduceert woensdagavonddrama in zomer

Hoewel al jaren niet meer geprogrammeerd op RTL 4 is de kreet woensdagavonddrama of woensdagavondfilm nog altijd een begrip. We hebben het dan over tv-films gebaseerd op een waargebeurd verhaal. We kennen allemaal nog wel de film David, over het jongetje David Rothenberg die in de fik wordt gestoken door zijn vader en daarna moet leven met ernstige brandwonden. Ik denk dat David één van de meest legendarische woensdagavonddrama’s is.

In 2007 is de film vervangen door programma’s uit eigen huis, vanaf juli dus weer terug om de zomermaanden mee te overbruggen.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “RTL 4 herintroduceert woensdagavonddrama in zomer

  1. Willeke

    Ik kom bij je eten komt toch ook gewoon..? Of komen die films dan erna ofzo? Ben er wel benieuwd naar :)

      /   Reply  / 
    1. Stefan

      De film komt toch altijd om half 9 en niet om acht uur?? Ik kom bij je eten is een wekelijks programma dus ik begrijp je vraag niet?

        /   Reply  / 
  2. Willeke

    Nee laat maar ik snap hem al. Maar 2012 begon zondag ook om 8 uur, dus ik dacht, dan komt de woensdagfilm ook om 20.00. maar dat is natuurlijk niet zo ;)

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Het waargebeurde verhaal wat mijn het beste bij is gelebleven… is een meisje dat werd vermoord door de ex van haar vriend. Was een beetje het idee van de aflevering van God Los alleen was het nog heftiger

      /   Reply  / 
  4. bart

    Zojuist bij Oog in Oog: Voetbal International nog 3 jaar extra bij RTL7.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Super dat we in iedergeval nog tot aan het wk 2014 van dit programma kunnen genieten ( en ik hoop daarna ook nog, gewoon met johan erbij)!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>