Junglemeisjes Britt en Ymke naar haringparty voor RTL

Echte Meisjes in de Jungle was één van de grote verrassingen van dit voorjaar met goede scores voor RTL 5. Niet verwonderlijk dus dat het mediabedrijf een spin-off maakt met enkele spraakmakende figuren uit Echte Meisjes in de Jungle. Britt en Ymke struinen deze zomer allerlei evenementen af terwijl de camera ze volgt. De Zomer van Britt & Ymke is echter niet op RTL 5 te zien, maar verschijnt vooralsnog als een web-only show.

RTL zet steeds meer stappen met web-only diensten en programma’s, waarbij De Zomer van Britt en Ymke wel eens een grote aanjager kan zijn, getuige de populariteit van de realityhelden.

De zendergroep meldt over dit programma: “Tien weken lang nemen Britt en Ymke de online kijker mee naar verschillende zomerse evenementen. Onder begeleiding van een bekende Nederlander bekijken, beleven en beoordelen de dames de evenementen op hun eigen wijze. Van haringparty tot bunnynight, van tennisevenement tot volksfeest, niks is dit duo te gek.

In de eerste week bezoeken Britt en Ymke de veelbesproken haringparty. Annie Schilder stoomt hen klaar voor deze jaarlijks terugkerende happening. Met de gedragscode in het achterhoofd maken ze zich op voor het haringhappen.”

De komende twee weken is er elke werkdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering beschikbaar op RTL XL.

Zie ook:
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Junglemeisjes Britt en Ymke naar haringparty voor RTL

  1. GS

    Aso scoort blijkbaar , zegt meer over de kijker naar dergelijke vervuiling dan die meiden zelf

      /   Reply  / 
  2. MM

    Oke dus eerst noem je de dames aso en daarna noem je de kijkers nog grotere aso’s?

      /   Reply  / 
  3. It's me!

    GS heeft duidelijk NIET gekeken! Want dan zou hij of zij wel weten dan Britt en Ymke alles behalve asociaal zijn net als de meeste meiden trouwens van dat programma.
    Dus lul niet als je er niets van weet.

      /   Reply  / 
  4. Nathan

    Ik vind de eerste aflevering alleen al geweldig! GREAT. Britt en Ymke, wat een duo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>