Derksen en Genee maken pilot voor dagelijkse sportshow

Het is goed mogelijk dat Wilfred Genee en Johan Derksen in het nieuwe seizoen dagelijks op tv komen. Het AD maakt melding van een pilot die beide heren vandaag opnemen. Als dat goed uitpakt, krijgen de twee een programma in de vooravond van RTL 7. “Daarin zullen Voetbal International-makers Genee en Derksen van zes tot half zeven nieuws en achtergronden doornemen. Het is de bedoeling dat dit zonder publiek in een Boulevard-achtige setting gebeurt”, aldus de krant.

Ik kan me herinneren dat ten tijde van VI Oranje de energie van beide heren tussen de opnames door tot bijna een nulpunt was gezakt. Een dagelijkse show, zeker in combinatie met Voetbal International en de Europa League-wedstrijden, lijkt dan niet haalbaar. Volgens het AD wordt dat ondervangen door in de dagelijkse show meer presentatoren te gebruiken, ook om een overkill van Derksen en Genee te voorkomen.

Wordt vervolgd.

Zie ook:
- RTL 7 en Voetbal International verlengen contract
- Dagelijks Tour du Jour op RTL 7 mèt Jakhals Erik

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Derksen en Genee maken pilot voor dagelijkse sportshow

  1. M

    Je hebt ook nog die ene gast die meer sport doet voor RTL 7, die nu ook naar Frankrijk gaat voor reportages. Hij zou erbij kunnen komen, en misschien dan die Jakhals.

      /   Reply  / 
  2. M

    Ohja en de familie Barend.

      /   Reply  / 
  3. Tvleeuw

    Is dit niet gewoon Tour du Jour waar ze een pilot voor maken om warm te draaien?

      /   Reply  / 
    1. B.K.

      Die indruk kreeg ik ook hoor. Johan en Wilfred zaten gisteren bij Knevel en van den Brink en daar vertelden ze dat ze vandaag een pilot gingen opnemen. Johan zei dat ze ‘een pilot op gaan nemen voor een dagelijkse talkshow’, waar iedereen aan tafel op reageerde als ‘Oh ja, wat voor een talkshow is dat dan?’ (op een sarcastische manier), terwijl ze net gesproken hadden over Tour du Jour.

        /   Reply  / 
  4. Martijn

    18.00-18.30
    Bijzonder slecht tijdstip met ook enorm veel concurrentie.
    Daarnaast vind ik een boulevardachtig programma helemaal niks voor Johan en Wilfred. Ergens in 2009 geloof ik begonnen ze ook Vi in zo’n soort setting toen voetbalinsite van de buis verdween. Dat was natuurlijk niks vergeleken met nu.

    Een late night in de toekomst zie ik zeker zitten, maar dit niet!

      /   Reply  / 
  5. Tvleeuw

    Een late night zou natuurlijk zeer welkom zijn ook al heb ik mijn twijfels over de invulling.

    Johan Derksen heeft overal een mening over en Wilfred Genee red zich er ook wel doorheen, juist de formule met van der Gijp werkt goed en sinds zijn bijzijn scoort het programma. Rene van der Gijp gaat nooit mee werken aan zoiets omdat hij alleen maar over voetbal wilt praten.

      /   Reply  / 
    1. Tvleeuw

      Wellicht een talkshow een keer in de zomer uit proberen en naast de Tour en het voetbal ook gewoon over normale zaken praten?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>