Van der Vorst Ziet Sterren bij junglemeisjes Britt en Ymke

RTL 4 heeft vanavond weer een leuke aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren klaarstaan. Peter gaat deze week op bezoek bij Britt en Ymke, wier populariteit tot grote hoogten is gestegen door de tv-hit Echte Meisjes in de Jungle. Britt lijkt zelfs uit te groeien tot een ware tv-persoonlijkheid; ze schoof al eens aan bij De Wereld Draait Door en mensen tippen haar voor een eigen real-life soap. Ymke won gisteren de gunst van de kijker toen ze venijnig werd gebeten door een anaconda. Peter van der Vorst komt langs bij de meiden thuis voor een persoonlijk portret.

De andere gast vrijdag is Waylon. Peter bezoekt hem in New York, waar hij is om zijn nieuwe album op te nemen. De zanger stelt zijn vriendin Annemijn voor en praat openhartig over zijn drugsverleden en de beschadigde band met zijn zoontje.

Van der Vorst Ziet Sterren, 22.40 uur, RTL 4

Zie ook:
- Echte Meisjes in de Jungle: Vanavond de slangenbeet
- Van der Vorst Ziet Sterren met Oh Oh Tirol en Katy Perry
- Exclusief gesprek Justin Bieber in Van der Vorst Ziet Sterren
- Nieuwe serie personalityshow Van der Vorst Ziet Sterren

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Van der Vorst Ziet Sterren bij junglemeisjes Britt en Ymke

  1. Tim20 MJ

    sorry maar wat is die Britt een ontzettend irritant en dom meisje. Waarom krijgt zij zoveel media-aandacht?! Is dit geen typetje van Wendy van Dijk ofzo? Ze zat laatst ook al bij DWDD, als serieuze gast. Ondewerp: Waarom het slecht gaat met SBS. En daar moet zij dan een mening over geven. “Ja dan motte ze niet steejjds Gerard Jowwwling voorbij latuh komuhhh” Mens, ga lekker koken ofzo!

      /   Reply  / 
    1. rob

      ze kan wel dom zijn, ik ken haar verder niet, maar ze heeft nog wel gelijk ook over dat sbs en joling. zit wat mij betreft wel een kern van waarheid in.

        /   Reply  / 
  2. brink

    brit bij dwdd…als serieze tafeldame….weet je ook welke datum dat was…..prezies..1 april;-)

      /   Reply  / 
  3. Willeke

    Ik vind ze juist wel leuk :) Britt met dat accent, heerlijk. Ben wel overigens blij met de ondertiteling..

    En Ymke.. De ene keer ben ik er meer fan van dan de andere keer.. Had gisteren die slangenbeet gezien toen had ik wel even kippenvel. Vond het wel sportief van die andere meiden hoe ze er mee om gingen enzo. Ook met die mobiele telefoon.

    Ik ga vanavond kijken!

      /   Reply  / 
  4. C

    Ik vind het merendeel van die meiden in de jungle echte tv-persoonlijkheden. Wellicht volgend jaar een leuke reallifesoap rondom diverse dames?

      /   Reply  / 
  5. Richard

    Toch eigenlijk heel sneu dat het programma (hier ook) aangekondigd wordt met haar als hoofdgast en Waylon als kleine toevoeging. Laten we eerlijk zijn, Waylon verdient zoveel meer respect dan die Britt.

      /   Reply  / 
    1. $ Dollar Bill $

      Waylon??? Oh iemand die ooit mee deed aan een talentenjacht? Alsof we die nog kennen.

        /   Reply  / 
  6. Willeke

    @Richard: Daar heb je ook weer gelijk in. Waylon is een geweldige zanger! Bij Hollands Got Talent was hij echt super. Jammer dat hij niet gewonnen had :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>