Gastrollen De Leeuw en Van Nieuwkerk in De TV Kantine

Het tweede seizoen van De TV Kantine staat al voor een belangrijk deel in de steigers. Talloze bekende Nederlanders worden dit jaar weer nagedaan, waaronder nieuwe persiflages van Robert Jensen, Sieneke, René Froger en Tatjana Simic. Dit seizoen zijn er ook bekende Nederlanders die hun medewerking hebben toegezegd, waaronder Peter van der Vorst en Patricia Paay. Maar ook de toch wel exclusieve publieke gezichten Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk.

Van Nieuwkerk komt in de tweede aflevering op 16 april langs, samen met Van der Vorst en Paay. Een gepersifleerde Evert Santegoeds heeft namelijk een tape gekregen waarop een Bekende Nederlander te zien is in zijn privé-omgeving. Deze ster laat zich van een hele andere kant zien dan men gewend is van tv. In De TV Kantine vreest menig prominent dat hij of zij op deze tape staat en wordt er lustig op los gespeculeerd om wie het gaat.

Van Nieuwkerk werd eerder al gepersifleerd in een item bij Life & Cooking. “Hij vond dat nogal confronterend en vond dat we dat maar niet meer moesten doen”, vertelt Irene Moors op Radio 538. “Carlo heeft toen gezegd: je staat toch weer in het script. Dan moet je het zelf maar komen doen.” En zo geschiedde, de opnames zijn inmiddels afgerond. De aflevering met Paul de Leeuw moet nog wèl worden opgenomen.

De TV Kantine is vanaf 9 april te zien, gesandwicht tussen de liveshow en uitslagshow van X Factor.

Zie ook:
- Yvon Jaspers en Jeroen van Koningsbrugge in TV Kantine
- Matthijs van Nieuwkerk kan lachen om persiflage Carlo Boszhard
- RTL pakt de winst met X Factor en De TV Kantine
- Koefnoen-boys complimenteren De TV-Kantine
- Carlo en Irene tot 2012 bij RTL te zien

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gastrollen De Leeuw en Van Nieuwkerk in De TV Kantine

  1. Martijn

    De leukste vrijdagavond komt er al weer aan. Heerlijk genieten van de liveshows van x factor en tussendoor ff kijken hoe het er in de kantine aan toe gaat.

      /   Reply  / 
  2. Stefan

    Van Nieuwekerk is ook gewoon een egoistische irritante man

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Aaah heb er nu al zin in! Heerlijke feel good tv!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Carlo en Irene over De TV Kantine in DWDD | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>