RTL 5 trekt Willie Wartaal aan voor Holland in da Hood

RTL 5 krijgt er een nieuw gezicht bij in de vorm van Willie Wartaal. Hij presenteert vanaf september de 6-delige reeks Holland in da Hood op de late zondagavond. Hierin volgen we acht Nederlandse jongeren die hiphop in hun aderen hebben stromen, maar ze zijn voor hun gevoel in het verkeerde land geboren. “Ze krijgen de kans om af te reizen naar hun ‘ware roots’, oftewel de place waar de ultieme hiphop rules: LA. daar vechten ze een hiphop-lifestyle battle uit om duidelijk te krijgen wie de beste ‘muthaf….g’ is en alle facetten van hiphop kent”, aldus RTL.

Willie Wartaal deed in het verleden al wat dingetjes voor de VPRO en gaat nu dus ook commercieel. Hij is tevens lid van De Jeugd van Tegenwoordig.

Zie ook:
- RTL 5 met hiphoplifestyle-show Holland in da Hood

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “RTL 5 trekt Willie Wartaal aan voor Holland in da Hood

  1. J

    Komt toch op donderdag na ER?

      /   Reply  / 
  2. Hahaha

    Stumpers in da hood

      /   Reply  / 
  3. Hahaha

    Yo Yo Yo mijn naam is Hahaha mijn flow laat iedereen swingen van hier tot aan Aruba. Ik laat iedereen trillen met die billen alle vrouwen in bed gillen alle mannen chillen van af hier tot aan de Nederlandse Antillen. Ik ben wereldberoemd in gevangenissen je moet je eigen niet vergissen dat je niet met mij gaat dissen anders ga ik in je bek pissen. Alle wannabe-rappers die denken dat ze de bom zijn ik ben de explosie de koning of Hip Hop ik laat alle wannabe-rappers achter mij als zeepsop.

      /   Reply  / 
    1. Hassan

      hahahahahahaha helemaal waus

        /   Reply  / 
      1. Hahaha

        Yo Hassan ik ben helemaal waus de nummer 1 kletskous dus geef me een groot aplaus alle bitches die mij horen trekken de kleren uit inclusief pantykous ik zet alle wannabe-rappers in de hoek & gebruik ze als dipsaus.

          /   Reply  / 
  4. Chris

    De promo die ik heb gezin is veelbelovend, dus ik ben benieuwd. RTL 5 komt binnenkort trouwens met een Nederlandse variant van Tabatha’s Salon Takeover Herman. Nieuw seizoen van Jensen is ook zeker. :)

      /   Reply  / 
  5. Nick

    Weer wat vervuiling… presentatoren stellen tegenwoordig ook niks voor. Dat was eerst altijd nog een vak..

      /   Reply  / 
  6. Michel

    Geen verijking voor RTL5! Dat was ie ook al niet voor Villa Achterwerk. Een presentator van een kinderprogramma die een dag later op een festival het publiek bedankt met de volgende woordem: Bedank Kanker Bazen! Gewoon negeren deze man en geen kansen meer geven voor iets op televisie. Onmisbaar en inwisselbaar persoon met helemaal geen talent!

      /   Reply  / 
  7. Mark

    Michel ik geef jou volkomen gelijk. Op het internet staat een filmpje online waar deze zogeheten artiest zijn presentatie vaardigheden en vriendelijke kant laat zien.
    http://www.youtube.com/watch?v=Fc2eV7YpUFc

      /   Reply  / 
  8. Mark

    Rtl-5 kon beter eerst rapper artiest Winne vragen of de artiesten van de rapformatie Zwartlicht.

      /   Reply  / 
  9. Holland in da hood

    Willie Wartaal is een held. Ik denk dat hij door het presenteren van dit programma nog groter gaat worden in Nederland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>