Hoge bomen en teveel katten in Bonje met de Buren

Eén van de verrassingen uit afgelopen seizoen was Bonje met de Buren. John Williams en Natasja Froger wisten wekelijks dik 1,2 miljoen kijkers te boeien met het trachten bij te leggen van burenruzies. Nu het programma eenmaal op tv is geweest, moeten de aanmeldingen zijn binnengestroomd. De redactie had in elk geval ruim keuze en heeft een aantal opvallende of schrijnende cases geselecteerd. Bij één burenruzie liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat John en Natasja even geen heil meer zagen in een goede afloop.

In Almere reiken op een bepaald adres de bomen tot aan het wolkendek, waardoor de buurman van de groenliefhebber geen streepje zon meer in zijn tuin heeft. Weghalen is onbespreekbaar en ten einde raad heeft de van zonlicht verstoken klager YouTube ingezet om zijn leed aan te tonen.

Anders is het in Amersfoort. Hier wordt al ruim tien jaar gepoogd om het leven naast een bewoonster met negentien katten, dragelijker te maken.

In het Limburgse Heerlen is onenigheid ontstaan die terug te brengen is tot een verschil van mening over goede manieren. Deze onenigheid is zo hoog opgelopen dat één van de buren uiteindelijk drie uur op het politiebureau heeft moeten doorbrengen.

Bonje met de Buren, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL en John Williams nog even met elkaar door
- Natasja Froger definitief weg bij SBS; exclusief contract RTL
- Op de emotie gestoeld: Bonje met de Buren

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hoge bomen en teveel katten in Bonje met de Buren

  1. edward

    vind dat een geweldige programma

      /   Reply  / 
  2. rtl kijker

    Mensen wat een mensen en ergenis
    Wat het ergste is dat ze het gewoon voor elkaar kreeg om die mooie bomen te laten verdwijnen.
    Het jonge koppel heeft het maar gedaan om van het gezeik af te wezen, bij haar de jonge moeder zag je het verdriet.
    Als wij zulke buren hadden, zetten we er juist drie bomen bij.
    Bij zulke mensen is het nooit goed volgende maand hebben ze weer wat om te zeiken

      /   Reply  / 
  3. nvhyg

    NIet normaal gek zijn deze mensen, een spandoek in de tuin zetten, jeetje wat triest zeg. Get a life. die vrouw moet in therapie. Het zijn de bomen van het jonge stel, doe is normaal

      /   Reply  / 
  4. Jacqueline

    Het jonge stel heeft meer gedaan dan nodig is, chapeau. Hoop voor jullie dat het hier bij blijft. Bij die vrouw moet er meer aan de hand zijn dan 3 bomen, ze moet eens flink gaan bomen met een hulpverlener.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>