Eerste audities So You Think You Can Dance 2011 in Carré

Het vierde seizoen van So You Think You Can Dance begint vanavond op RTL 5. De afgelopen twee series waren een enorm succes op de zondagavond en als de voortekenen niet bedriegen, belooft het weer een spraakmakend en goed bekeken seizoen te worden. RTL meldt dat er op voorhand al 2000 mensen mee wilden doen aan de auditieshow voor danstalent. “Stuk voor stuk zijn ze bereid te vechten voor een podiumplek. De auditierondes, dit jaar onder andere gehouden in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam, filteren de meest opvallende deelnemers, die zich vervolgens mogen opmaken voor de slopende bootcamps”, aldus RTL.

Het reisje voert dit jaar naar Cuba, waar jurylid Dan Karaty niet welkom was. Via een beeldverbinding op internet kon hij toch een oogje in het zeil houden, maar ideaal was het natuurlijk allemaal niet.

Verder blijken er dit jaar weer wat bekende koppen te zitten onder het deelnemersveld, die in de afgelopen seizoen al een poging waagden om door te breken. Wie dat zijn? Dat is vanaf vanavond te zien.

Dennis Weening en An Lemmens presenteren. De jury bestaat ongewijzigd uit Dan Karaty, Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Marco Gerris.

So You Think You Can Dance, 20.00 uur, RTL 5

Zie ook:
Floris Bosveld (18) wint So You Think You Can Dance 2010
- Finale SYTYCD: Jan Kooijman danst, optreden Jason Derulo
- Comeback Lorenzo in So You Think You Can Dance 2010

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Eerste audities So You Think You Can Dance 2011 in Carré

  1. Nick

    Waarom was Dan nietwelkom? Is dat ook bekend?

      /   Reply  / 
    1. edna

      americans are not welcome in cuba for obvious reasons. I’m kinda surprised nobody expected this to happen; that they wd take such a risk considering DK is the best part of the show

        /   Reply  / 
  2. janine

    EN VERONICA van tmf Gaat weer de backstage filmpjes doen!!

      /   Reply  / 
  3. Deanneke

    Ik wil heel graag de auditie van die man uit Oeganda nog een keer zien. Waar kan ik die vinden?
    Wat hij liet zien is de basis van alle dans. Er kwamen allerlei dieren voorbij, vormen die je ook weer in tai chi terug ziet, ongelooflijk!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>