Optredens Bloemen en Thielemans bij Televizier-ring

De Avro heeft bekendgemaakt welke artiesten voor een muzikaal intermezzo gaan zorgen bij het Gala van de Televizier-ring: Karin Bloemen en Toots Thielemans. Toots Thielemans zal een speciaal lied spelen voor zijn overleden vriend Willem Duys. De musicus stond samen met Duys in 1961 voor het eerst op een podium tijdens het beroemde Grand Gala Du Disque waarna een bijzondere vriendschap ontstond. Karin Bloemen werkt samen met producers en componisten Fluitsma en Van Tijn aan een medley van de mooiste en leukste nummers van Johhnny Kraaijkamp sr.

“Het moet een groot feest der herkenning worden. De twee bijzondere optredens beloven een uniek televisiemoment in de show te worden”, aldus de Avro.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Optredens Bloemen en Thielemans bij Televizier-ring

  1. StefanXVI

    Hoop zo dat ze de show echt eens met flink wat grandeur neer kunnen zetten. Ik ga er ieder jaar helemaal voor zitten, maar het programma op zich valt eigenlijk altijd tegen.

      /   Reply  / 
  2. Nathan

    wie presenteert het dit jaar ?

      /   Reply  / 
    1. Hanneke

      Cornald maas

        /   Reply  / 
  3. J.

    Nou, dan kijk ik het wel terug de volgende dag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>