Kijkcijfers vrijdag: Wie van de 3 duldt alleen Half Acht Nieuws voor zich

Omroep Max heeft een prima start gemaakt met Wie van de 3. Het spelletje, dat nieuw leven is ingeblazen door Ron Brandsteder, kwam uit de startblokken met 1,2 miljoen kijkers. Het was daarmee het best bekeken programma in zijn tijdvak op het Half Acht Nieuws van RTL 4 na, dat door het extreme winterweer 1,6 miljoen kijkers trok. Wie van de 3 trok wel 25 duizend kijkers meer dan De Wereld Draait Door, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Ook deze vrijdag was The Voice of Holland de kijkcijfertopper, nu met ruim 2,6 miljoen kijkers. In de laatste liveshow van 2010 moesten Raffaëla en Nyssina het veld ruimen. Prima, twee acts die toch kansloos leken voor de uiteindelijke overwinning.

Op Nederland 1 was de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Loeki te zien. Patrick Lodiers presenteerde het Tros-programma en wist daarmee 1,2 miljoen kijkers te boeien. Uiteindelijk won Calvé pindakaas de verkiezing. Op hetzelfde kanaal was later de avond Dichter bij de Hemel: Volendam 10 Jaar Later te zien. De documentaire trok 846 duizend kijkers.

RTL 4 bleef verder goed scoren met GTST (gisteren 1,5 miljoen kijkers) en De TV Kantine (2,1 miljoen kijkers). De resultshow van The Voice of Holland was laat op de avond nog goed voor 2 miljoen kijkers.

SBS 6 zond opnieuw een Harry Potter-film uit en trok daarmee 761 duizend liefhebbers. Hart van Nederland werd laat op de avond door 648 duizend mensen gezien.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw opent op 3,8 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Rons Ganzenbord blijft onder miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: 2,6 miljoen voor The Voice of Holland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Wie van de 3 duldt alleen Half Acht Nieuws voor zich

  1. noname

    Late uitzending heeft ook goed gescoord hoor, na the voice op rtl 4

      /   Reply  / 
  2. E de Zw

    Gisterenmiddag schreeft ik dit al. En ik had het goed..
    17 dec 17,44 ~Dit programma gaat goed bekeken worden, mits men terug gaat tot de echte basis. Programma;s moeten tegenwoordig snel en met veel Fuck You ‘muziek’ uitgevoerd worden. Maar Ik Hou Van Holland en Boer Zoekt Vrouw zijn eenvoudig en vooral ongecompliceerd en traag en daarom in deze hextische tijd zo goed bekeken.
    Geen modern (snel en schreeuwerig) fuckyou)jasje dus voor Wie Van De Drie en het word wederom een succes. Ik doe niet aan kijkcijfers, maar bij deze denk ik dat in de oude vorm men wel tot 1.2 tot 1.5 miljoen kan komen~

      /   Reply  / 
  3. C.W. Heuckeroth

    Nyssina is toch de onwettige dochter van Tatjana?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>