Robert ten Brink maakt nieuwe serie All You Need Is Love

Het heeft hem heel wat overredingskracht, gelobby en gepamper gekost. Maar Robert ten Brink heeft gekregen wat hij zo graag wilde: een nieuwe serie van All You Need Is Love. In februari beginnen de opnames van een volwaardig nieuw seizoen, vertelt hij aan weekblad Privé. “Zo lang ik al bij RTL in dienst ben, heb ik al gezeurd om een complete serie. Ik denk dat ze wel eens gek van mij werden, in elke vergadering haalde ik het weer aan. Eindelijk zijn mijn gebeden verhoord en gaan we vanaf februari nieuwe afleveringen maken van All You Need Is Love.”

Ten Brink komt op kerstavond al met de kerstspecial, die vorig jaar goed was voor 2,8 miljoen kijkers bij de eerste vertoning. Overigens heeft Ten Brink al een serie gemaakt die op de vrijdagavond van RTL werd uitgezonden, met toen wekelijks een slordige miljoen kijkers. Dat was wel een iets uitgeklede serie, niet zo royaal gemaakt als in de hoogtijdagen van de romantische serie.

De presentator vervolgt: “Je hebt geen idee hoeveel zin ik er in heb! In plaats van in de studio reis ik door binnen- en buitenland om mensen op onverwachte wijze samen te brengen. Niet alleen worden bijzondere liefdesrelaties nieuw leven ingeblazen, ook familiebanden worden aangehaald en vriendschappen van lang geleden hersteld.”

In het weekblad valt ook te lezen dat de Valentijnsdag-special van All You Need Is Love in 2011 ook weer terugkeert. Dit jaar mocht Angela Groothuizen daar iets uitproberen onder de naam Sing It, gesponsord door een chocoladeproducent.

Zie ook:
- Robert ten Brink doet weer kerstspecial All You Need Is Love
- Robert ten Brink wil vier keer per jaar All You Need Is Love
- Robert ten Brink grote winnaar kijkcijfers kerstavond
- Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Robert ten Brink maakt nieuwe serie All You Need Is Love

  1. Martijn

    Leuk, maar dan gaat het vast eind maart de buis op, terwijl ik dit juist een programma vindt voor de echte wintermaanden!

      /   Reply  / 
  2. Frank | ONM Tha Bomb

    Ik heb het idee dat RTL4 naast ‘hulp’, ‘wonen’, ‘helderzienden’, ‘crime’ etc. een nieuw thema wil beginnen… ‘liefde’. Het lijkt me het meest logisch als dat op woensdag of zondag gaat gebeuren.

    Naast een nieuwe serie AYNIL komt ook De Bachelor terug en zoekt Tatjana Simic in Wie kiest Tatjana naar een nieuwe man.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Is wel een thema wat de laatste paar jaar niet zoveel op de buis is geweest. Ik denk inderdaad ook aan de woensdag en zondag. AYNIL kan straks prima op de zondagavond met miljoenenjacht.

        /   Reply  / 
  3. Ben

    Hebben we het niet een beetje gehad met All You Need is Love? Het is Robert zijn kunstje. Gisteren een klein stukje van The Look of Love gezien. Dit vond ik net een All You Need-achtig programma, want Robert doet daar precies hetzelfde. Alleen de verre reisjes en leuke uitjes meer aanwezig bij All You Need.

    Nee, ik vind 1 keer per jaar met kerst All You Need prima (vooral opgenomen en een half uurtje later kijken). Maar dan de rest van het jaar de koelkast weer in.

      /   Reply  / 
  4. thom slegt

    leuk hier kijk ik nu al na uit ja strax kijk ik eerst naar de all you need is love kerst Special 2010! op kerst Avond bij RTL4 om ik denk 20:30 maar helaas zijn kerst show moet ik dit jaar wel terug kijken wand dan zit ik nog met vrienden & familie met de Wintersport Week2010! in Tirol ook gezellig met zn allen skieen!!!

      /   Reply  / 
  5. Anoniem

    Zo’n versie van AYNIL hebben we toch al een keer gehad op de vrijdagavond? Scoorde ondermaats als ik me goed herinner. Mensen wilen namelijk de gezelligheid van de studio.

      /   Reply  / 
  6. Michel

    Leuk dat het terug komt maar, ik denk dat dit programma wel het studio gedeelte nodig heeft en ook de caravan

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      mee eens!

        /   Reply  / 
  7. Rianne de Bruijn-Naus

    Lieve Robert,

    Dit jaar doen jullie alle mogelijkheden om de mensen te verwennen op allerlei gebied wat liefde betreft.
    Nou ik heb een zeer dringend verzoekje, omdat ik niet weet hoe lang mijn vader nog bij ons is.
    Hij heeft ongeveer 10 jaar geleden in Spanje een operatie voor zijn aorta gehad en is door God’s wonderen er doorheen gekomen, maar heeft een kunstbeen etc etc. Mijn moeder heeft steeds allerlei trubbelingen met de ogen en reuma en nu momenteel weer een gebroken schouder, afgelopen jaar een gebroken pols, het wil maar niet ophouden. Toch blijven ze ouderwets bescheiden en rooien ze alles zelf en hebben ze onder druk van mij en mijn broer hulp aan moeten vragen, omdat we niet in de buurt wonen voor enkele weken hulp, omdat er bij mijn vader weer 2 vergrotingen van de aders zijn opgevallen, per toeval. Als mijn vader na 2 februari dit alles overleeft, zou ik God op mijn knieën danken, als jullie hun zouden verwennen met een speciale plaats, want mijn vader kan iet overal zitten met zijn kunstbeen en mijn moeder ook niet met al haar kwaaltjes en rug, naar een show van André Rieu in Limburg, want daar zijn hun zo een superfan van en hebben ze de avond van hun leven. Ik heb al vaak tegen hun gezegd, zal ik dan kaartjes voor jullie kopen, maar dat willen ze niet, ze kunnen er niet komen, geen gemak me zitten, niet relaxed, thuis handiger etc etc.
    Robert, jij zou mij, hun dochter er een heel groot plezier mee doen, als je ze zou kunnen verwennen met een verwenparty, alles verzorgd, zowel van deur tot deur en ook de plaatsen voorin met alle gemakken van dien, zodat ze nergens last van hebben. Deze mensen hebben dat verdient. Ze hebben mij en mijn broer supergoed opgevoed, echt ouderwets, maar we kregen alle liefde. Mijn ouders houden nog zoveel van elkaar, en zorgen nu als 2 zorgmensen voor elkaar zonder iemand lastig te vallen en klagen NOOIT. Ik zou willen zelfs dat ik het zo voor elkaar had met de liefde en zorgen als hun. ONVOORWAARDELIJK. Papa heeft onlangs al 2 jongere zussen aan kanker af moeten geven en gaat gewoon door.
    Hij is zo een man die nog nooit in zijn leven iemand ietjes kwaad heeft aangedaan, ondanks een leidinggevende functie vroeger nooit geld heeft aangenomen om zich om te laten kopen, gewoon een super degelijke man, met heel veel liefde voor zijn vrouw en zijn gezin.
    Ik wil je bijna smeken om hem in het zonnetje te zetten en als hij in februari die operatie overleeft, hem en mama hem Andre Rieu cadeau te doen, maar ja, dat is af te wachten.
    Ik kan me bijna geen betere man voorstellen als mijn vader.

    ps ik hoop dat je me begrijpt, want ikzelf ben niet goed met verwoorden van mijn gevoelens voor mijn ouders.
    Zelf heb ik het slechte getroffen.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Het zwabberend bestaan van All You Need Is Love | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>