Britt Dekker ambieert rol tafeldame De Wereld Draait Door

Als het aan Britt Dekker ligt, verschijnt ze straks minstens één keer per maand in De Wereld Draait Door. “Ik hoop echt dat ik ooit de rechterhand mag worden van Matthijs van Nieuwkerk, dat ik daar één keer per week aan tafel zit en mijn mening mag geven over allemaal dingen”, vertelt ze in de Coen & Sandershow op 3fm. “Woensdag zaten die Grieken er, iedereen zat helemaal moeilijk te doen, terwijl ik een oplossing weet. Als we allemaal naar Griekenland gaan, dat Mark Rutte er voor zorgt dat er minder mensen naar Spanje op vakantie gaan maar wel naar Griekenland, dan zijn ze al uit de brand geholpen.”

Britt was woensdag te gast om te spreken over haar rijzende ster in showbizz-land. Matthijs en tafelheer Giel Beelen gaven aan groot fan te zijn van haar verschijning op televisie. Het genoegen lijkt wederzijds. “Ik vind het daar altijd zo leuk! Die mensen zijn zo aardig, het is echt mijn lievelingsprogramma om te zijn, hoor.”

Momenteel loopt er een online reality-show met Britt en Ymke Wieringa, eveneens bekend uit Echte Meisjes in de Jungle. Dit najaar gaan de twee op pad voor een vervolg op die hitserie samen met andere reality-sterren van RTL 5. Welke tv-klussen er daarna in het verschiet liggen voor Britt, is niet bekend. In DWDD gaf ze aan graag reality-kandidaten te scouten voor tv-programma’s.

Zie ook:
Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes
- Junglemeisjes Britt en Ymke naar haringparty voor RTL
- Eyeworks werkt aan tweede Echte Meisjes in de Jungle
- Britt Dekker winnaar Echte Meisjes in de Jungle
- Ymke en Britt op zoek naar schoonheid voor RTL 5

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Britt Dekker ambieert rol tafeldame De Wereld Draait Door

  1. John Doe

    Dit is het einde van de wereld draait door…

      /   Reply  / 
    1. David (2)

      Als de kijkcijfers zo doorgaan is het sowieso het einde van DWDD. Maar goed, dat is een andere discussie. Ik vind Britt een leuke meid, maar ik denk dat de redactie van DWDD dit niet laat gebeuren. En toch zou het ze sieren als ze het haar tenminste 1 keer zou laten proberen. Weer eens wat anders dat die afgrijselijke Halina Reijn of Yvonne Jaspers die altijd zo quasi-intelligent doet.

        /   Reply  / 
      1. Cory

        De Wereld Draait Door is niet politiek neutraal genoeg. Ze is onverholen links. Een politieke gekleurdheid veroorzaakt altijd een voorselectie bij potentiële kijkers.
        Het is dus dom als je veel kijkers wil trekken.
        Ik begrijp het wel; ze willen hun broodheren (oud-linkse babyboomerselite) naar de mond praten om hun baan te behouden.
        Deze omkoopbaarheid is al verontrustend, maar qua taktiek (politieke steun voor het behoud van de Publieke Omroep) is het niet slim.

          /   Reply  / 
  2. Cory

    Die ken ik ergens van vanwege die neus en tanden, maar wat was dat.. Iemand deed heel veel moeite om een onbetekenend dom hertje te promoten, maar ik weet de context niet meer. Kwam erg gewild over.

    “The girl next door” is alleen maar leuk als een beroemdheid (iemand met een opmerkelijk talent waar veel vraag naar is) doet alsof ze dat is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>