DWDD krijgt onthulling Playboy-cover Britt Dekker

Het duurt nog even voordat het kerstnummer van Playboy in de winkels ligt, maar het tijdschrift en bunny Britt Dekker zijn druk doende met de publiciteit. Waar Matthijs van Nieuwkerk vorige week al in De Wereld Draait Door de eerste foto van de shoot mocht laten zien, heeft hij nu ook de onthulling van de cover cadeau gekregen. Op woensdag 2 november zal dit plaatsvinden in de live uitzending. Britt zelf is daar dolgelukkig mee. “Jeeeej me droom komt uit ik mag de onthulling van mijn playboy COVER in DE WERELD DRAAIT DOOR doen!! Yeeeesss!!! KOEL”, aldus de reality-ster op Twitter. Ze is vanavond overigens te zien in de eerste aflevering van Pau!l.

Zie ook:
- Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten
- Britt Dekker ambieert rol tafeldame De Wereld Draait Door
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “DWDD krijgt onthulling Playboy-cover Britt Dekker

  1. tijn

    Vreselijk mens! haha en dan ook 4 haarmatten op dr hoofd,ja dan krijg je zo’n dikke vlecht haha

      /   Reply  / 
  2. Y.

    Ze speelt 1 grote rol! Kom op..

      /   Reply  / 
  3. Casper

    Volgens mij lacht ze iedereen achter de camera’s keihard uit en is ze helemaal niet zo dom als ze zich voordoet

      /   Reply  / 
    1. tijn

      Als ze zichzelf zo voor doet vind ik ze helemaal dom..irritante stem heeft ze ook!

        /   Reply  / 
  4. Willeke

    Ze praat idd ‘in het echt’ anders. Toen Echte meisjes nog werd opgenomen, stond een keer na de aflevering een zendertje aan, en toen praatte Britt ‘gewoon’ zegmaar.

      /   Reply  / 
  5. David (2)

    Van de week in Pownews viel ze ook heel even uit haar rol. Toen ze geinterviewd werd, waren de eerste 2 seconden de ‘echte Britt’ (andere manier van praten), daarna schakelde ze direct over op de ‘domme Britt’. Ze doet het heel goed, van de week gingen ze bij DWDD nog stuk om dat fragment waarin ze heel dommig zegt dat het ‘een uitvinding’ is dat je op bed kan liggen en dat je met een knopje de tv uit kan doen als je wil slapen. Op diezelfde naive, domme manier. Maar ik geloof er ook helemaal niets van. Ze speelt een rol, en dat doet ze goed overigens en moet ze lekker blijven doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>