Curaçao weer toneel datingshow RTL

Opnieuw reist RTL af naar Curaçao voor een programma. Na Ushi & Dushi en De Bachelor: Curaçao is het dit keer New Chicks: Brabantse Nachten op de Antillen. Het gaat om een datingshow voor RTL 5. Vijf vrijgezelle Brabantse meiden verblijven in een villa op Curaçao en genieten volop van het uitgaansleven met mannen van tussen de 20 en 30 jaar.

Elke aflevering komen er jongens uit heel Nederland logeren in de villa. Deze ongebonden boys hebben van te voren aangegeven geïnteresseerd te zijn in (een van de) Brabantse schonen. De new chicks kennen de jongens niet, maar er is wel rekening gehouden met hun wensen. Wat staat er te gebeuren nadat de chicks hun hunks leren kennen, is dit de man van hun leven of gaan ze toch voor een ander?

De goedgebekte babes zijn de hele serie in charge. Zij bepalen met welke vent zij hun eigen tweepersoonskamer willen delen. Aan het eind van elke aflevering staan de meiden voor de keuze: gaan ze voor de liefde of blijven ze op Curaçao? De villa moet onmiddellijk verlaten worden als er voor de liefde wordt gekozen. Op de mat staat dan alweer een new chick uit Brabant klaar om haar intrede te doen in de villa.

New Chicks komt op de dinsdagavond van RTL 5, waar nu Oh Oh Cherso en De Villa zijn te zien.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Curaçao weer toneel datingshow RTL

  1. edward

    word moe van die datings programma’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>