Kijkcijfers zaterdag: Linda de Mol laat zich weer gelden

Linda de Mol is gisteren weer eens geëindigd als kijkcijferkoningin van de Nederlandse televisie. Ik Hou van Holland trok een ouderwetse 2,8 miljoen kijkers, ook comedy Iedereen Is Gek op Jack zette een fraaie score neer met 1,7 miljoen kijkers. Linda bezet daarmee plek 1 en 3 van de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Het NOS Journaal staat op 2 met dik 1,7 miljoen kijkers.

Op SBS 6 was de finale van The Sing-Off te zien, gewonnen door Gentle Voices. Het programma is geflopt en ook de finaleuitzending trok weinig bekijks; 361 duizend kijkers. Groeten Terug trok aansluitend 386 duizend kijkers. Weekend Miljonairs beleefde wel een bovengemiddeld bekeken uitzending met 720 duizend kijkers.

Nederland 1 zond De Beste Zangers van Nederland op primetime uit, waar 820 duizend mensen op afstemden. Opnieuw vormde de titel een kijkcijferdip in de programmering van Nederland 1. Ik Vertrek kwam aansluitend uit op 1,2 miljoen kijkers en Studio Sport Eredivisie was op de late avond goed voor bijna 1,5 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Finale Sterren Dansen op het IJs wint vrijdag
- Kijkcijfers zondag: Weer veel kijkers nieuws door Alphen
- Kijkcijfers zaterdag: Groeten Terug redt avond SBS 6 niet

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Linda de Mol laat zich weer gelden

  1. Kimm

    Gek Op Jack was gister wel de leukste aflevering tot nu toe.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Dus toch een slimme keuze geweest om eerst groeten terug uit te zenden en daarna weekend miljonairs. gisteren keek ik ihvh en daarna gezapt naar sbs voor lwm.

      /   Reply  / 
  3. edward

    ach als john sbs koopt word rtl weer minder bekeken dan krijgt rtl misschien weer rtl dip . ik word niet goed van die kijkcijfers weet dat het bij hoord . maar je kijkt toch alleen maar wat je zelf interseerd .

      /   Reply  / 
  4. Geenstijl

    Jeroen van Koningsbruuge is het kijkcijferkanon niet Linda….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>