Sylvie van der Vaart: Leuk om weer in NL te werken

Sylvie van der Vaart wordt de presentatrice van The Face, een nieuw modellenprogramma op RTL 5. Je kunt je afvragen waarom de voetbalvrouw die louter grote liveshows voor haar rekening neemt in Duitsland zwicht voor een relatief klein showtje in Nederland. “Voor mij is dit op mijn lijf geschreven, zeker als je kijkt naar de inhoud en het internationale karakter van het programma”, zegt Van der Vaart in RTL Boulevard. “En ik vind het heel leuk om weer wat in Nederland te doen. Ik wil hier van groeien en leren als presentatrice.”

Van der Vaart verklapt in RTL Boulevard meteen welke vier coaches aan The Face meewerken, iets wat RTL zelf gisteren nog geheimhield.

Het gaat om het Nederlandse topmodel Frédérique van der Wal, designer Olcay Gulsen, fotograaf Philip Riches (zat al eens in Holland’s Next Topmodel) en mannelijk topmodel Mark Cox.

Sylvie vertelt over het programma: “Het geeft een kans aan al werkende modellen om een internationale doorbraak te forceren. Het gaat dus om jongens en meisjes die al aan het werk zijn. Dat is het verschil met bijvoorbeeld Holland’s Next Topmodel, waarin onervaren meisjes van de straat worden geplukt. Dit gaat om modellen die al potentie hebben. Het niveau ligt hoger. Vier coaches gaan met ze aan de slag, week na week zullen ze de modellen begeleiden. En de modellen doen jobs, ze verdienen dus al geld tijdens het programma.”

De presentatrice is erg enthousiast over The Face, bedacht bij Talpa. “Het zou ook echt een programma zijn waar ik op maandagavond voor ga zitten. Dat was voor mij doorslaggevend.”

Zie ook:
- RTL haalt Sylvie van der Vaart binnen
- RTL zet nieuwe modellenwedstrijd in de markt: The Face

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>