Net 5 geeft doorstart aan Talpa’s Daten in het Donker

Daten in het Donker keert terug op televisie. Het datingprogramma lijkt de Heintje Davids onder de tv-formats. De titel begon ooit onder de naam Blinde Liefde bij Talpa, werd door Renate Verbaan op de buis gebracht bij RTL 5 en is komend voorjaar terug bij Net 5. Dat bevestigt de zender aan Zappen.blog.nl. Per aflevering worden drie mannen en drie vrouwen in een villa gezet, waar ze in een donkere kamer mogen kennismaken. Op basis van hun profielen heeft de computer drie ultieme matches gemaakt, maar schiet Cupido net zo raak? De (nacht)camera registreert alle handelingen!

Net 5 weet nog niet of er een presentator op het programma wordt gezet, of dat Daten in het Donker met louter testimonials als duiding wordt gemonteerd.

Zie ook:
- Tweede leven voor Blinde Liefde / Daten in het Donker
- De nieuwe kijkers van SBS 6, Net 5 en Veronica

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Net 5 geeft doorstart aan Talpa’s Daten in het Donker

  1. Levi

    Best een leuk programma, maar op net5 zal het niet bijzonder hoog gaan scoren. Overigens kan Renate Verbaan toch opnieuw de serie presenteren? Ze zit daar toch niets te doen

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Leuk programma,maar typisch Rtl5.Ze zullen behoorlijk moeten sleutelen aan het format,zodat het bij het zenderprofiel van net5 past. Ik vrees dat het anders niks gaat worden met het programma.

      /   Reply  / 
  3. q

    BART BOONSTRA GAAT DIE DOEN
    twitter: @bartjeboon

      /   Reply  / 
  4. Online daten

    Best een leuk idee zo daten in het donker, volgens mij werkt dat wel een leuke gezonde spanning op!

      /   Reply  / 
  5. Datingsite Hoger Opgeleiden

    Dat lijt me wel heel vreemd om iemand daarna in het licht te zien. Zo het meevallen of valt het tegen, haha, wel grappig idee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>