Tv-kok Rudolph van Veen verlaat Carlo en Irene weer

Life4You moet op zoek naar een nieuwe kok. Rudolph van Veen stopt er na het huidige seizoen mee. Van Veen wil zich meer focussen op het digitale kanaal 24 Kitchen, waarvoor hij ook buitenlandse reizen gaat maken. “Dat heeft als consequentie dat ik hier niet meer op zondagmiddag kan zijn. Het is voor mij geen makkelijke beslissing geweest, maar ambitie laat je soms geen keuze.”

Carlo Boszhard en Irene Moors respecteren Rudolphs besluit, wat als een aderlating voor het zondagmiddagprogramma kan worden gezien. Irene vertelt: “We vinden het heel erg, heel heel erg. Nothing compares, zeg ik altijd maar.”

Rudolph nam ook de eerste vijf seizoen van Life & Cooking voor zijn rekening. Daar stopte hij uiteindelijk mee omdat het koken met Unilever-kant-en-klaar-pakketten hem tegen begon te staan. Maar Carlo en Irene waren door het dolle heen toen hij in 2009 kenbaar maakte terug te keren. “De andere koks waren ook lief, die deden allemaal ook hun best. Maar die vijf jaar met Rudolph, dat was in de keuken gewoon theater”, liet Moors zich toen ontvallen.

Van Veen is nog twee afleveringen in Life4You te zien, een avontuur waar hij met plezier op terugkeek. “Drie jaar Life4You heb ik zo leuk gevonden. Jullie energie was toch een tandje relaxter. En het koken met BN’ers is echt een heel leuke aanvulling, dat zorgde voor zulke leuke verrassingen.”

Voor Life4You lijken opnieuw genoeg sponsoren gevonden om een nieuw seizoen te maken. Maar wie de nieuwe tv-kok wordt, blijft nog even ongewis.

Zie ook:
- Paul de Leeuw eenmalig invaller Irene Moors in Life4You
- Het zondagmiddaggevoel van Carlo en Irene met Life4You

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tv-kok Rudolph van Veen verlaat Carlo en Irene weer

  1. B.K.

    Ik zeg stop met het kookonderdeel. Voor zover ik weet zijn de sponsoren geen van alle eten-gerelateerd en na de opmerkingen van Carlo & Irene (‘Nothing compares’, ‘andere koks deden ook hun best’) kun je het bijna niet maken om er een ander neer te zetten. Daarbij is in de naam van het programma de verwijzing naar het koken ook verdwenen. Bij Life & Cooking was een nieuwe kok echt nodig, door de naam en sponsor. Maar volgens mij is dat deze keer helemaal niet per se nodig.

      /   Reply  / 
  2. Leroy

    Goed nieuws! Ik vind Rudolph niet echt sympathiek, kan slecht samenwerken en je merkt dat hij die paar minuten zendtijd bij life 4 you, te kort vindt. Dus beter dat hij weg gaat ;-) Dat koken mag opzich ook wel uit het programma. Het voegt weinig toe :P

      /   Reply  / 
  3. Jeroen

    Tja mooi weer spelen.. Maar hij werd ook veel te vaak afgekapt, en kon zijn verhaal over sommige prachtige gerechten niet af maken. En soms zag je hem dan ook echt naar ze kijken met een grote grijns, maar je kon zien dat hij dat niet echt waardeerde.

    Wordt er zeker weer een wedstrijd bedacht om de nieuwe kok te vinden, Carlo en Irene kennende. Het koken hoort bij het programma maar ze geven het niet echt de tijd..

      /   Reply  / 
  4. hans

    eindelijk gaat hij weg,het is gewoon te gek hoe vaak hij op tv is.volgens ons wordt hij gesponsord door de tomaten en paprikaindustrie.
    alle maaltijden lijken op elkaar,alleen de volgorde hoe het erin gooide was elke keer anders.laat hij blijven bij zijn oude stiel van het taarten en koeken bakken want van koken heeft hij geen verstand.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: SBS 6 aasde op tv-kok Rudolph van Veen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>