Eddy Zoey maakt debuut op SBS 6 met The Price Is Right

Het spelletje De Gemene Deler is wat weifelend uit de startblokken gekomen bij SBS 6. Vorige week maandag was de eerste aflevering te zien van De Gemene Deler, dat het vanaf volgende week ook opneemt tegen nieuwe afleveringen van De Wereld Draait Door en Goede Tijden Slechte Tijden. De scores blijven in de eerste week rond de 300 duizend kijkers hangen, deze week moet er dus wel wat groei in komen anders ziet het er somber uit voor de psychologische spelshow. De Gemene Deler krijgt in elk geval hulp van The Price Is Right, dat aan het begin van de avond SBS 6 komt versterken.

De tijd om het spelletje bekend onder de naam Prijzenslag terug te laten keren had niet beter gekund. De voortdurende crisis zorgt voor een zuinige en prijsbewuste consument, het raden van de prijs is dan ook een actueel spelletje. En laat dat nu net de crux van The Price Is Right zijn! SBS 6 durft de terugkeer van de klassieker aan met quizmaster Eddy Zoey, die hiermee zijn debuut op de zender maakt.

De basis van het succesvolle format blijft gehandhaafd; kandidaten uit het publiek worden uitgedaagd om de verkoopprijzen van producten te raden in beproefde spellen als D’r op of d’r onder en Plinko. Zij kunnen daar onder andere reizen, keukens, auto’s en elektronicaprijzen mee in de wacht slepen. Gaston Starreveld, jarenlang de stem van Het Rad van Fortuin, zal de deelnemers op zijn inmiddels fameuze manier uitnodigen ‘naar beneden te komen’.

SBS 6 meldt: “The Price is Right is een feest van herkenning, maar dan in een nieuw jasje. In landen als Frankrijk, België en Amerika werd een moderne versie onlangs al met veel succes gelanceerd en is het programma als vanouds niet meer weg te denken van de televisie.”

Eddy is vol vertrouwen. “Ik ben er trots op de langst lopende spelshow in de geschiedenis van televisie te mogen presenteren, in navolging van zoveel giganten. Ik hoop er uiteraard een eigen draai aan te kunnen geven. De formule is simpel maar doeltreffend. Iedereen, in de studio en thuis op de bank, denkt het bij dit spel beter te weten en dat levert een geweldige dynamiek op. Niet meespelen is geen optie. En de prijzen waarvoor in de studio gespeeld wordt, zijn echt grandioos, waardoor de spanning om te snijden is. Kortom; amusement zoals het oorspronkelijk bedoeld is.”

The Price Is Right, 18.20 uur, SBS 6

Zie ook:
- Eddy Zoëy brengt Prijzenslag terug als The Price Is Right
- Beau gaat strijd aan om 20.00 uur: De Gemene Deler
- Nieuw DNA van SBS 6: Ontspannen en wegdromen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eddy Zoey maakt debuut op SBS 6 met The Price Is Right

  1. Bart

    psycholische spelshow…. Nooit van gehoord! ;-)

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Als het net zo leuk is als Cash&Carlo, dan wordt dit vaste prik voor mij!

      /   Reply  / 
  3. Jaap

    Zwaar teleurgesteld in The Price is Right. Had me er zeer op verheugd, maar die tune en achtergrondmuziek verpest voor mij alles. Lijkt erg op de Lingo tune in versnelling. Waar is het bekende, ontspannende Prijzenslag muziekje gebleven? Dat is er ook in vele (hedendaagse) versies, geeft direct zoveel meer sfeer!
    Eddy Zoey moet nog een beetje groeien, kan wat meer met de kandidaten, verder zit het tempo er goed in.
    Hoop echt dat ze iets aan die muziek doen, maar vrees van niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>