Paskal Jakobsen bedankt voor The Voice of Holland

Nick Schilder heeft Paskal Jakobsen naar voren geschoven als mogelijk opvolger bij The Voice of Holland, maar de Bløf-zanger wil daar niets van weten. “Ik vind het bijzonder vleiend dat Nick & Simon mij een ijzersterk communicator en een ervaringsdeskundige in de Nederlandse muziekbusiness noemen met ook nog eens een goed gevoel voor humor. Maar met die complimentjes trekken ze me niet over de streep. Ik wil zoiets absoluut niet.”

Paskal vertelt in het AD: “Nick heeft zich in het verleden wel eens laten ontvallen dat hij in mij een waardige The Voice-coach zag. Toen ben ik eens goed bij mezelf te rade gegaan. Als snel kwam ik tot de conclusie dat ik het heel lastig vind om als artiest met een eigen, authentieke stijl in de huid van docent te kruipen. Mezelf kennende denk ik niet dat ik zangtalenten, die ook na het winnen van zo’n show onzeker blijven over het verdere verloop van hun carrière, van voldoende nuttige tips kan voorzien. Trouwens, wie ben ik dat ik over anderen mag oordelen?”

In die krant is een rondgang gemaakt langs verschillende artiesten. Guus Meeuwis zegt nog steeds zichzelf niet geschikt te vinden. Alain Clark en Carice van Houten zeggen niet meteen nee, maar hebben wel de nodige twijfels. Xander de Buisonjé denkt dat zijn agenda het niet toelaat, Ilse deLange wil niet reageren. Van haar is overigens bekend dat ze niet staat te trappelen.

Voormalig jurylid Eric van Tijn oppert in De Telegraaf nog maar eens Anouk, die in het verleden al eens bedankte voor de draaiende stoelen. “Anouk doet onverwachte dingen. Dat is het type. Ze heeft zich ook verrassend aangemeld voor het Songfestival in mei. Ik denk dat John de Mol, als hij haar vraagt, best een kansje maakt”, stelt hij. “Ze heeft zelf vier kinderen die ook naar de Voice kijken. Daar is ze gevoelig voor.”

Dan is er nog de optie om Angela Groothuizen terug te halen. Zij zegt in De Telegraaf: “Toen ik werd vervangen door Trijntje heb ik tegen John de Mol gezegd dat als hij in nood zou komen, hij me altijd kon bellen. Maar die nood is er niet. Intussen is het programma zo populair en hebben artiesten gezien wat het voor ze kan doen, dat John kan kiezen.”

Overigens tipte Simon Keizer gisteren in RTL Boulevard dat Bart van der Weide van Racoon een interessante optie zou kunnen zijn. Die band trad al eens op in het programma en heeft met Liverpool Rain een enorm succesvol album afgeleverd. Geen slechte suggestie van Simon.

Zie ook:
- Nick Schilder wil Bløf-zanger Paskal Jakobsen als opvolger
- Aderlating voor The Voice of Holland: Nick & Simon stoppen
- Leona redt The Voice of Holland; Johannes verliest
- Ook John de Mol valt over poule-indeling The Voice

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Paskal Jakobsen bedankt voor The Voice of Holland

  1. M

    Maar het word natuurlijk gewoon Jan Smit.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Jammer. Ik vond Paskal de enige echte juiste persoon op die plek. En kom op, Jan Smitje, die moet het allemaal even gaan uitleggen hoe je zingen moet aan kandidaten? Laat me niet lachen.

      /   Reply  / 
    1. M

      Dat vind ik al bij Nick en Simon. Jan Smit zou ook niet mijn keuze zijn maar ik denk wel dat hij het gaat worden.

        /   Reply  / 
      1. Peter

        Niet te hopen dus.

          /   Reply  / 
  3. R

    Ik verwacht dat het nieuwe The Voice jurylid en wat commercielere uitstraling zal gaan hebben, dat dat het om een rasmuzikant als Pascal Jakobsen of BArt van der Weide gaat.

    Mijn persoonlijke voorkeur is het niet, maar zie Ben Saunders zelf wel in de stoel verschijnen..

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Waarom commerciëler. Dat is niet per definitie beter.

        /   Reply  / 
  4. rtd

    als ze daar jantje shit neer gaan zetten haken vele kijkers af denk ik..
    zowiso denk ik dat de kijkers afhaken.. ongeacht wie er in de jury gaat zitten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>