Jan Smit heeft wel oren naar The Voice of Holland

Gaat Jan Smit de nieuwe coach in The Voice of Holland worden? Het lijkt een optelsom, als je artiestenmanager Jaap Buys een beetje kent. Nick & Simon maakten maandag wereldkundig hun rol als coaches neer te leggen in de RTL-talentenjacht, een Volendamse vervanger zou dan in de lijn der verwachting liggen. Jan Smit bijvoorbeeld. “De vraag is me nog niet concreet gesteld”, zegt Jan tegen RTL Boulevard. Maar de zanger staat er wel voor open.

“Ik weet van Nick & Simon dat het ongelijk leuk is, dat je leuke collega’s hebt. Daarnaast is het een buitengewoon succesvol programma. Er zijn weinig redenen om het niet te doen.”

Toch werpt het multitalent wel een barricade op: hij staat onder contract bij de Tros. “Voor de komende drie jaar.” Daar is eventueel dus nog wat uit te onderhandelen voor Talpa en RTL. Niets is onmogelijk…

Zie ook:
- Paskal Jakobsen bedankt voor The Voice of Holland
- Nick Schilder wil Bløf-zanger Paskal Jakobsen als opvolger
- Aderlating voor The Voice of Holland: Nick & Simon stoppen
- Leona redt The Voice of Holland; Johannes verliest
- Ook John de Mol valt over poule-indeling The Voice

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Jan Smit heeft wel oren naar The Voice of Holland

  1. Nico

    Het klinkt raar, maar het lijkt wel een goed plan! Het idee is altijd geweest om coaches neer te zetten die zelf heel succesvol zijn! Ik zou wel voor kunnen zijn

      /   Reply  / 
  2. Floris

    Zou echt een aanwinst zijn voor het programma. Bovendien moet er toch 1 coach/team de Hollandse Voice vertegenwoordigen in het programma the Voice of Holland.

    Zeker nu Paskal Jakobsen heeft bedankt. zijn de meeste andere Nederlandstalige zangers kunnen niet zo goed zingen en zijn lang niet zo succesvol als Jan Smit.

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Dat doet Marco Borsato toch al,
      Ik hoop echt dat Jan het niet wordt!

        /   Reply  / 
      1. Floris

        Touché

          /   Reply  / 
  3. Malek

    Nou dan was dit definitief het laatste seizoen dat ik keek, gadverdamme!

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Nou, het is niet te hopen…

      /   Reply  / 
  5. John Doe

    De TROS laat hem echt niet gaan

      /   Reply  / 
  6. Mary Jane

    Jan Smit als acteur in Oorlogswinter (er waren veel betere acteurs voor die rol), Jan Smit als presentator van diverse shows en programma’s (er zijn veel geschiktere en betere presentatoren in NL), en nu ook nog Jan Smit als coach bij TVOH? Hou toch op… Nick en Simon zijn echt leuk. Maar Jan Smit??? Nee, ONGESCHIKT. We zien dat hoofd al te vaak voorbij komen.

      /   Reply  / 
  7. Mary Jane

    *Oorlogswinter moet Het Bombardement zijn.

      /   Reply  / 
  8. http://www.irritantstefamilievannederland.nl

    Alstublieft sluit die man op. Het is toch een gospe hoe die man (kleuter) zich vertoont op tv. Zingen kan hij niet, laat staan iemand anders het leren pfff.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>