Maagden van RTL5: van stelletje tot 33-jarige zakenman

avithalHet eerder aangekondigde programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan, dat vanaf mei bij RTL5 te zien is, volgt tien mensen die ‘het’ nog nooit gedaan hebben. De deelnemende maagden hebben elk een bijzonder verhaal, zo laat RTL weten. Zo wordt onder andere de 20-jarige Avithal gevolgd (foto), die ondanks veel mannelijke aandacht wacht op de ware Jacob. Ook een 33-jarige zakenman en een gelovig stel doen mee.

Het stel Boy en Madelinde is al jaren samen, maar heeft ‘het’ vanwege hun geloof nog nooit gedaan. Ze kunnen niet van elkaar afblijven en willen ontzettend graag seks hebben, maar dan moeten zij eerst trouwen. Dan de 33-jarige succesvolle carrièreman man Joost. Hij heeft een mooi huis, een mooie auto, maar aan het versieren van een leuke vrouw is hij tot op heden niet toegekomen. Zelfs zijn vrienden weten niet dat hij nog maagd is, omdat hij zich daarvoor schaamt.

Waarom zijn ze nog maagd? Wat doen ze om hun maagdelijkheid te verliezen? Het programma volgt deze en andere maagden, op de weg naar hun ontmaagding. Voor de een is die weg wat langer dan voor de ander.

Het programma is een idee van producent Ewout Genemans, die de deelnemers heeft gevolgd. Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan is vanaf maandag 6 mei om 21.30 uur te zien op RTL5.

Zie ook:
RTL5 brengt programma over maagden op de buis

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Maagden van RTL5: van stelletje tot 33-jarige zakenman

  1. Chris

    Lijkt me geweldig. Hoop dat het integer gemaakt is en niet op de sensatie-toer gaat.

      /   Reply  / 
  2. Sabine

    Madelinde heeft het naar eigen zeggen an nog niet gedaan, maar ze drinkt, rookt en steelt. Is geld uit de lades van de mc Donalds wegjatten dan wel toegestaan door god?

      /   Reply  / 
  3. anoniem

    een paar weken terug wist ik niet wat ik zag bij dit programma zie ik mijn ex voor bij komen zeggend dat hij nog maagd is nou niet dus…. ik weet wel beter hoe zielig ben je dan wel niet dat je met zo iets mee gaat doen om aan een vriendin te komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>