Gordon teleurgesteld in kandidaten Hotter than my Daughter

Gordon is teleurgesteld in een moeder en een dochter die vanavond te zien zijn in Hotter than my Daughter. “Mijn team heeft enorm hun best gedaan om van beide vrouwen iets toonbaars te maken en dan hun reactie…. Ik was echt verbijsterd en heb ze dat ook gezegd.” RTL spreekt van een aflevering waarin de emoties hoog oplopen bij kandidaten Miranda en Marcella en presentator Gordon.

Miranda uit Heerhugowaard heeft drie kinderen en is al oma van twee kleinkinderen. Ondanks haar 43 jaar vindt zij het geen enkel probleem om zich te hullen in kleine niemendalletjes. Dochter Cassandra is de kinky kleding van haar moeder meer dan zat en wil haar moeder graag eens wat degelijker gekleed zien. Maar moeder Miranda heeft zelf ook de nodige kritiek op de kleding van haar dochter, dus worden beide dames gerestyled. Moeder en dochter zijn na afloop echter verre van tevreden met hun nieuwe look en steken dat niet bepaald onder stoelen en banken…

“Het was een enorme teleurstelling om de reactie van de moeder en dochter uit Heerhugowaard aan te horen”, zegt Gordon. “Natuurlijk is het voor sommige mensen even omschakelen, maar mijn programma is altijd positief dus ik vond het onvoorstelbaar dat moeder en dochter zo hebben gereageerd.”

De andere moeder is Marcella uit Rijswijk. Ze is 40 jaar en vindt zichzelf veel hotter dan haar 15-jarige dochter Rilana. Marcella draagt het liefst sexy jurkjes en hoge hakken waar haar benen mooi in uitkomen. Dochter Rilana vindt echter dat haar moeder zich niet langer als een 18-jarige kan kleden en gedragen en schakelt de hulp in van Gordon en zijn team.

Hotter than my Daughter, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Gordon wil met Hotter than my Daughter naar Duitsland
- Eerste vader vanavond in Hotter than my Daughter
- Geïnteresseerde Gordon thuis in Hotter than my Daughter
- Ook vaders in nieuw seizoen Hotter than my Daughter
- RTL zet Hotter than my Daughter op donderdagavond

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Gordon teleurgesteld in kandidaten Hotter than my Daughter

  1. pauline

    ik vond de styling door de vorige stylist veel en veel beter, valt nu af en toe wel wat tegen. jammer!

      /   Reply  / 
  2. anoniem.

    Hij moet juist blij wezen, met zoveel kijkcijfers.

      /   Reply  / 
  3. ikweethetbeter

    Ik vind de styling ronduit een afgang!!!
    Het is toch niet de bedoeling om deze kleurrijke mensen om te toveren tot saaie grijze 40ers??
    Je kan met een vlotte spijkerbroek, hoge hakken en een gekleurd strak jasje veel styliser én gekleurd én modern er uit zien.
    Ik vind deze kledingkeuze helemaal de plank mis slaan, zonde zonde zonde

      /   Reply  / 
  4. Nanousk

    Make-up And haar (vooral het haar!!!!) is geweldig in alle afleveringen. Styling is echt vreselijk! Wat een kleurloze hobbezakken worden ervan gemaakt. De enige die ik goed vond de laatste aflevering eerste moeder, zwart jurkje ronduit prachtig.
    Ik hoop dat er een andere stylist komt.
    Grt Nanousk stylist/visagist

      /   Reply  / 
  5. ramona

    Ik vind htmd echt een super leuk programma en ik kijk dan ook elke week, maar ik ben het zeker eens met der rest wat de styling betreft ik vind het vaak dat de kandidaten wat ouwelijk en lomp eruit komen te zien dat is een beetje jammer, maar haar en make up wouw!

      /   Reply  / 
  6. carolien

    Vrouwen van 40 als afgeschreven neer te zetten,vind ik een gemiste kans. De kloof tussen jong en oud(er), beperkt en niet beperkt is schrijnend. Daarom vind ik de moeders, top die deze brug slaan, TOP ! Zo zou het moeten.

      /   Reply  / 
  7. carolien

    Ik verdenk Gordon er van dat hij SGP stemt.

      /   Reply  / 
  8. carolien

    Zullen we die vette dikke kerels ook op deze manier voor het publiek tentoonstellen onder de tittel hotter than mij father ?

      /   Reply  / 
  9. sarina

    ik ben 45 en ik kleed me zo als ik wil , in hoter then my daughter worden ze in haute te cutour gestopt kledin die niet voor iedereen te betalen is en ik vind ook dat je mensen in hun waarde moet laten er zijn ook mensen die een reactie geven die ook in de metamofese mogen hoor ik heb 2 kids en schamen zich niet voor mij en zie er ook niet uit als 45 dus mensen wil je zo iemand niet zien dan niet kijken maar in hun waarde laten doen ze u ook

      /   Reply  / 
  10. carolien

    Helemaal mee eens, Terugkomend op mijn eerder mail: hotter than mij father… we beginnen met de Paus. Hahaha

      /   Reply  / 
  11. carolien

    Ik weet er nog een, hotter than Geert— ik bedoel die Wilders hahaha

      /   Reply  / 
  12. cis

    ik vind zo leuk met Gordon presenteren.
    echt lachen en mooi kandidaat niet elke
    neem ik aan..sorry

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>