Gordon: Hotter than my Daughter nu nog erger

Hotter than my Daughter komt telkens een stukje vroeger in de week. Werd het eerste seizoen nog op de late vrijdagavond uitgezonden, vorig jaar was de metamorfoseshow op donderdag te zien. En nu strijkt Gordon op de woensdag neer met Hotter than my Daughter. Gordon: “Het derde seizoen heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik dacht na de vorige serie dat het niet meer erger kon, maar dat moet ik bijstellen. We hebben weer zulke mooie verhalen van de vrouwen achter al die kledingkermis dat ik kan spreken van het beste seizoen tot nu toe!”

Ook deze reeks komt er weer letterlijk en figuurlijk een bonte stoet aan moeders en een enkele vader voorbij. Zij zijn opgegeven door hun wanhopige dochters (of zonen) die Gordons hulp hebben ingeroepen om hun moeders er weer fatsoenlijk uit te laten zien.

Met hulp van Gordon zijn dream team, bestaande uit styliste Manon Meijers, haarstyliste Marissa Pronk en visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders krijgen de moeders of vaders een nieuwe look aangemeten waar ze, hopelijk vol trots, weer goed mee voor de dag kunnen komen.

Gordon ontdekt dat de meeste moeders zich niet zomaar zo uitbundig kleden, maar dat hier vaak een droevige gebeurtenis aan ten grondslag ligt. Des te meer reden om de moeders een hart onder de riem te steken en hen te verwennen met een spectaculaire metamorfose.

Hotter than my Daughter, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Gordon wil met Hotter than my Daughter naar Duitsland
- Gordon zet zinnen op eigen comedyserie
- Geer en Goor gaan samenwonen voor nieuw programma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>