Zegt Madonna tegen Peter van der Vorst: ‘je bent niet lief geweest’

MadonnaHet nieuwe album van Madonna is wat Zappen.blog.nl hier en daar wat pretentieus, maar ligt wel lekker in het gehoor. Vanavond gaan we er proberen achter te komen wat de visie van Peter van der Vorst hierop is, want dan wordt in Pulse het interview met Madonna uitgezonden dat de royalty-verslaggever onlangs van haar afnam. Want laten we wel zijn: the queen of pop staat niet zomaar iedereen te woord om Confessions On A Dancefloor te promoten. Een beetje geïrriteerd raakte ze overigens wel door Peter.
Wat wil het geval? Madonna zingt in het nummer Sorry een verontschuldiging in verschillende talen. Alleen zingt ze in het Nederlands dat ze dronken is, een pijnlijke vertaalfout. Peter van der Vorst vroeg haar hoe dat toch zat, en dat kon de 47-jarige superster maar moeilijk verdragen.

Van der Vorst in De Telegraaf: "Ik vond het spannend om Madonna te interviewen. Het is en blijft een icoon. Toch heb ik geprobeerd ook kritisch te blijven en niet te vervallen in algemeenheden en complimentjes. Toen ze aan het einde van het gesprek de opmerking ‘You haven’t been very nice to me’ maakte, was ik even bang dat ze het meende, maar ze begon al snel hard te lachen!" Juist, zo gezellig als Robbie Williams het met Paul de Leeuw had, wordt het niet. Al zijn we dat ook niet gewend van het stijlicoon dat met Britney Spears bekt.

Pulse, 21.30 uur, RTL 4

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Zegt Madonna tegen Peter van der Vorst: ‘je bent niet lief geweest’

  1. Gera

    In het nummer ‘I’m Sorry’ zingt Madonna ‘Ik ben droevig’ en niet ‘Ik ben dronken’. De fout komt waarschijnlijk voort uit een vertalingsprogramma. Als je namelijk ‘i’m sorry’ door Babelfish haalt, dan zal je zien dat hij de vertaling ‘Ik ben droevig’ geeft. Een stomme vergissing dus, die een beetje knullig klinkt in haar nummer (die overigens wel één van de beste is op de CD)

      /   Reply  / 
  2. marcus

    Zag die interview in Pulse. Nu is het zeker, wat een oude slet is die madonna, arogante trut!! Wat denkt ze wel niet 20 jaar lang maakt ze zware klote muziek wat grote gehoor beschadiging oplevert voor elk menselijk oor! En dan zo arogant de vragen beantwoorden van Peter. Als ik Peter was zou ik na 5 min opstaan en verzoeken om nooit meer 1 stap in Nederland te zetten!!!

    Korte antwoorden en een look op haar gezicht van sodemieter op, want het is toch maar een klein kut landje!! Als die kut van een Ophra tegenover haar had gezeten had ze wel zitten lachen en al haar BOOORINGG vragen beantwoord!!

    Dus geen plaats meer voor Bejaard Madonna in Nederland!!!!!!!!!!!
    Wat een drama!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Willem

    Madonna is een icoon. Peter Presentator mag haar hond nog niet eens -kuch- uitlaten

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Leer Nederlands Marcus, ga dan pas Madonna afbekken…

      /   Reply  / 
  5. Sjoerd

    En jammer dat ze even niet andersom “ik ben droevig” hebben terugvertaald in BabelFish, dan krijg je namelijk “I am sad” ;-)

      /   Reply  / 
  6. Onbekend

    Ik vind sorry wel een schoon lieke, beter toch dan hung up

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>